Un final sense història

Intranscendent. El Palamós no va poder tancar la temporada amb una alegria i acaba el curs situat a l'onzena posició de la classificació

EL masnou1

palamós0

El Palamós volia tancar la temporada amb un bon gust de boca aconseguint una victòria contra el Masnou, però un gol de Toledo en el minut 76 va ser suficient per donar els tres punts al conjunt masnoví i deixar el Palamós amb 49 punts a l'onzena posició de la classificació. L'altre objectiu principal dels palamosins era aconseguir que Sergi Arimany veiés porteria per obtenir el títol de màxim golejador, però tampoc va poder ser i en molts minuts la insistència a buscar el davanter va jugar en contra del conjunt de la Costa Brava.

En la primera meitat els dos equips van abusar del joc al centre del camp. El Masnou ha portat més minuts el control del partit i el domini de la pilota, superant un Palamós que amb el vent en contra va cometre massa errades.

Els palamosins van arrencar amb més empenta en la segona meitat, però qui va aconseguir obrir el marcador va ser el Masnou per mitjà de Toledo (76'). El davanter de l'equip del Maresme va superar Castilla amb un xut creuat des de la frontal de l'àrea per culminar una jugada individual. El Palamós va estar a punt d'empatar amb una canonada de Manga que es va estavellar a l'escaire de la porteria de Pociello, però no poder evitar la derrota.

PALAMÓS: Castilla, Elies (Moha, 68'), Cano, Morales (Del Moral, 59'), Subi; Venzal, Matamala Gerard Herrera, Manga, Medina (David Torres, 59') i Sergi Arimany. EL MASNOU: Pociello, Márquez, Dani Prieto, Martínez, Guillem; Juanma, Sergio Ginés, Edu Domingo, Eric Blasco (Toledo, 46'), Romo (Yuki, 73') i Guti (Makay, 65'). GOLS: 0-1 (76') Toledo. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als locals Morales i Del Moral; i als visitants Sergio Ginés i Toledo. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Ens sap greu perdre l'últim partit del curs i més quan el resultat més just era un empat
Joan Mármol
Entrenador del palamós
Estem satisfets amb la temporada perquè tot i que ens hem desinflat ara al final, hem guanyat els partits quan ho havíem de fer