3a divisió FEF

Enfortir-se en un context hostil

Fase d'ascens a 2a divisió B. La Pobla intentarà aconseguir un resultat favorable al camp del Tuilla, on les reduïdíssimes dimensions del terreny de joc són la principal arma dels asturians

la pobla maf.


tuilla


La primera de les tres lloses que la Pobla hauria de superar si vol ser equip de segona B és el Tuilla. El conjunt de Martín Posse, un dels més regulars de la lliga, s'enfronta al quart classificat del grup asturià amb una fita molt clara, tal com explica el tècnic: “Buscar un bon resultat per a la tornada, mirant de marcar.” Per qualitat i classificació, el filial del Nàstic és el favorit, però l'entrenador grana no se'n fia gens ni mica. “El rival és fort i l'hem de respectar, ja que serà molt complicat tornar d'aquí amb un resultat positiu.” El principal argument del contrincant de la Pobla és el seu terreny de joc, de dimensions molt reduïdes. Aquests dies, els jugadors grana han rememorat els partits a Nou Barris i la Bòbila de Cerdanyola, ja que s'hi trobaran una cosa similar, més enllà d'un camp ple a vessar.

El rival, que arriba sense cap baixa, a diferència de la Pobla, que té Varo, Jesús López i Roger Bonet lesionats, sap molt bé a què juga quan ho fa a El Candín. “A casa, el Tuilla és un equip molt fort, treu profit de les segones jugades i de l'estratègia, i ens intentarà tancar al nostre camp”, exposa Martín Posse, que té molt clar que “és important marcar algun gol, ja que en aquest camp se'n solen veure en cada partit.”

L'AVANTMATX

TUILLA: José; Kike, Trabanco, Ángel, Luis Enrique; Llerandi; Jando, Davo, Alonso, Pablo Díaz; i Villa. Baixes: Cap. LA POBLA DE MAFUMET: Albert Ribera; Víctor Bertomeu, Joaqui, Denis Coch, Marcelo; Gabi López, Alfons Serra, Kike Tortosa; Bicho, Emaná i Álvaro Fernández. Baixes: Alberto Varo, Jesús López i Roger Bonet (lesionats). ÀRBITRE: Del Río Amor (gallec). CAMP I HORA: El Candín (18 h).
El camp és molt petit i ens intentaran tancar; hem d'estar atents a l'estratègia i les segones jugades
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA MAF.
Arribem bé i estem molt il·lusionats. Tot i que el rival és fort i serà molt complicat, buscarem un bon resultat amb vista a la tornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)