3a divisió FEF

Encara tot per jugar-se

Fase d'ascens a segona B. La Pobla va acusar les dimensions del Candín de Tuilla en un partit amb més apropaments que ocasions clares

LA POBLA MAF.0


TUILLA0


Les reduïdes dimensions del Candín va ser la principal arma del Tuilla i una llosa massa gran per a la Pobla, que no va ser capaç de passar de l'empat a zero en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a segona B. Un resultat just tenint en compte les ocasions de què van disposar ambdós conjunts, més pendents de no encaixar i d'arribar vius al partit de tornada de dissabte vinent.

Després d'una primera mitja hora molt física i amb excessius contactes, el Tuilla va disposar de la primera arribada, amb un xut de Villa (32') dins de l'àrea que va rebutjar Ayala. La resposta per part de la Pobla va arribar a cinc minuts del descans, després d'una rematada de Kike Tortosa que va marxar molt alta. El guió es va mantenir després de la represa, amb poc joc de toc i molts desplaçaments en llarg. En una d'elles, Luis Enrique (48') va provar fortuna des de la frontal després de recollir un mal rebuig de la defensa visitant, però la pilota va sortir lleugerament desviada. La Pobla no es va arronsar i, després de dues arribades sense perill, Emaná (57') va tenir el 0-1 a les seves botes en l'oportunitat més clara de tot el partit per als tarragonins, però el camerunès, molt actiu al llarg del partit, va enviar l'esfèric fregant el pal de la porteria de Jose.

El ball de canvis entre els dos conjunts no va variar gens el desenllaç del matx. No obstant això, el Tuilla va prémer l'accelerador en el tram final del partit a base de pilotades llargues buscant els seus davanters. En el minut 63', Hugo va engaltar una pilota des del vèrtex de l'àrea que Ayala va blocar sense problemes. Poc després, Davo (71') hauria pogut avançar els asturians en l'eliminatòria, però la seva volea va fregar el travesser i va sortir fora.

Dissabte vinent, la Pobla de Mafumet haurà de fer-se poderosa i imposar la seva filosofia de joc de toc i possessió, proposta que ha exhibit al llarg de la temporada i que l'ha portat a aspirar al somni de la segona divisió B.

ELS VESTIDORS

TUILLA: Jose; Kike, Luis Enrique, Gines, Trabanco; Davo, Jandro (Ángel, 36'), Pablo; Villa, Llerandi i Diego Arias (Hugo, 61'). LA POBLA DE MAFUMET: Ayala, Guasch, Marcelo, Denis Coch, Joaquin, David, Gabi López (Albert, 66'), Kike Tortosa, Álvaro (Abel Rita, 80'), Alfons Serra (Gil, 78') i Emaná. ÀRBITRE: Del Río Amor (gallec). T.G.: Als locals Pablo i Luis Enrique, i als visitants Marcelo i Emana. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
En el partit de tornada, intentarem que la pilota estigui més per la gespa que a l'aire
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA
Estic content per com hem competit. Els nois s'hi han deixat la pell contra un rival difícil i en un estadi molt complicat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)