3a divisió FEF

Una altra història

Fase d'ascens a segona B. La Pobla vol imposar la seva personalitat per fer bo el suat empat sense gols de l'anada, en què hi havia pocs espais

tuilla(0)


P. mafumet(0)


La visita al difícil terreny de joc del Tuilla, de dimensions reduïdes, era una prova de foc per a la Pobla de Mafumet, que la va superar amb un 0-0 fruit del treball i la concentració dels tarragonins els noranta minuts. Així, l'equip de Martín Posse té l'oportunitat avui de resoldre l'accés a la segona eliminatòria de la fase d'ascens a segona B al seu estadi, on se sent més còmode i pot imposar la seva personalitat, basada en el joc d'elaboració i velocitat que no es va poder veure a Astúries, però també amb un punt de pragmatisme i efectivitat. El partit, per tant, ha de ser una altra història, amb més joc per terra que en l'anada, tal com espera el tècnic, Martín Posse, conscient que, si la Pobla fa imperar el seu estil propi, tindrà molt de guanyat. Posse recupera el porter Varo, lesionat les últimes setmanes.

El Tuilla es prepara per defensar-se i fer mal al contraatac i a pilota aturada, les seves armes habituals. Els asturians tenen la baixa del carriler Jandro, que es va trencar el cúbit del braç esquerre en la primera meitat de l'anada. El Tuilla, fort a casa seva, també és perillós a camp contrari, ja que va vèncer els últims quatre desplaçaments de lliga.

L'ESTIL PROPI

LA POBLA DE MAFUMET: Ayala, Víctor Bertomeu, Denis, Joaqui, Marcelo, Gabi López, Alfons Serra, Kike Tortosa, Bicho, Álvaro i Emaná. Baixes: Jesús López i Roger Bonet (lesionats). TUILLA: José, Ginés, Ángel, Trabanco, Luis Enrique, Llerandi, Pablo, Kike, Davo, Diego Arias i Villa. Baixes: Jandro (lesionat). ÀRBITRE: Julio Mena Gimeno. CAMP I HORA: Municipal, 18.00.
Martín Posse vol que la pilota vagi molt més per terra que en el partit de Tuilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)