3a divisió FEF

Bitllet amb patiment

Fase d'ascens a segona B. La Pobla encarrila la classificació en la primera meitat gràcies al gol d'Emana (30'), però l'acaba suant moltíssim després de l'expulsió del porter Varo (67')

TUILLA0 (0)


pOBLA M.1 (0)


Per lluir s'ha de patir i si no que ho preguntin a la Pobla de Mafumet, que per continuar endavant en la fase d'ascens a segona B va haver de suar per eliminar el Tuilla, amb ensurts inclosos en la part final. En la primera meitat, el gol d'Emana (30') encarrilava la classificació de la Pobla per a la següent eliminatòria, però en la segona, l'expulsió de Varo, que va mesurar malament una sortida de l'àrea (67'), va complicar les coses. El gol que, tenint en compte el 0-0 de l'anada, hauria classificat els asturians va rondar l'àrea dels tarragonins en la fase final del duel, però, finalment, l'equip de Martin Posse va poder celebrar el triomf i demà estarà pendent del sorteig per saber el segon rival.

Els primers minuts, la Pobla de Mafumet disposava de poc espai i poc temps per pensar contra un rival que tenia el propòsit de mantenir l'eliminatòria tancada i sense resoldre fins que no avancés la segona meitat. En la primera, els asturians van aproximar-se a l'àrea del reaparegut Varo més per les pèrdues de pilota de la Pobla en la zona de creació que no pas per convicció. Només una centrada xut de Llerandi va fer treballar Varo els primers 45 minuts. La Pobla, en canvi, mostrava més intencions i bellugava la pilota, sobretot horitzontalment, esperant l'aparició d'algun forat. De tant en tant, intentava canviar la tendència amb alguna passada interior per a Álvaro o Emana. Va ser així com va arribar el gol: pilota dins l'àrea a Álvaro, bona maniobra del davanter i assistència a Emana, que, tot sol, no va fallar amb el cap.

L'escenari havia canviat i ara li tocava al Tuilla fer alguna cosa per modificar el guió. Va obrir més el camp en la segona meitat i va acumular més gent a partir dels tres quarts. A més, va tenir la sort que Varo sortís de l'àrea a destemps i toqués la pilota amb la mà. Amb deu i quasi mitja hora per endavant, la Pobla es va preparar per patir i el Tuilla, per insistir-hi. L'equip de Posse va haver de treballar per repel·lir les escomeses visitants, sobretot aèries, però no va poder evitar algun ensurt, sobretot un possible penal per mans d'Emana demanat amb insistència pels asturians (82') i un xut de Pablo Díaz atrapat per Ayala en l'últim sospir (95').

ELS VESTIDORS

POBLA DE MAFUMET: Varo, Mia Guasch, Joaqui, Denis Coch, Marcelo, Bicho, Alfons Serra, Gabi López (Gil Muntadas, 60'), Kike Tortosa (Miravent, 66'), Álvaro Fernández (Ayala, 69') i Emana. TUILLA: Jose, Ginés (Pablo Díaz, 74'), Trabanco, Ángel, Luis Enrique, Pablo, Llerandi, Diego Arias (Alonso, 81'), Kike, Rubo (Hugo, 46') i Villa. GOLS: 1-0 (30') Emana. ÀRBITRE: Mena Jiménez. T.G.: Al local Bicho i al visitant Trabanco. T.V.: Directa al porter local Varo (67'). PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors.
A l'àrbitre li ha faltat personalitat per xiular el penal. He vist que anava a fer-ho. Hem tingut la classificació a prop
Adolfo Pulgar
entrenador del tuilla
Estava controlat, fins que després de l'expulsió ells han estat còmodes amb el joc directe, però hem treballat bé
Martin Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)