3a divisió FEF

Via lliure per fer història

Fase d'ascens a 2a B. Tres anys després de disputar la final per pujar en què tenia l'accés tancat, la Pobla té la porta oberta i tot a favor per ser per primera vegada equip de segona B

Fins ara, les participacions de la Pobla de Mafumet en les eliminatòries d'ascens a segona B havien estat marcades pels fets extraesportius. El 2011, l'any del debut en una fase d'ascens, una alineació indeguda en el partit d'anada de la primera eliminatòria contra el Constància el va deixar fora de la cursa per pujar sense ni tan sols disputar la tornada. La temporada següent, després d'una gran trajectòria, va arribar a l'eliminatòria final, contra el Yeclano, però abans de disputar-la ja sabia que no podria pujar, ja que s'acabava de produir el descens de l'equip del qual és filial, el Nàstic, a segona B. Ara, en canvi, amb el primer equip a segona A, la porta està oberta perquè la Pobla de Mafumet faci història i pugi per primer cop a la categoria de bronze del futbol estatal.

A més, l'eliminatòria decisiva fa bona pinta per a la Pobla de Mafumet, que s'enfronta amb el Gerena, un equip que va quedar darrere, en un dels dos grups andalusos de tercera, del San Fernando, equip al qual la Pobla va eliminar en la fase anterior. A més, la tornada es disputarà al Tarragonès, un fet que fins ara l'equip de Martín Posse ha sabut aprofitar. Per al partit d'anada, aquesta tarda a Gerena (19.30 h), l'objectiu del tècnic és el mateix que contra el Tuilla i el San Fernando: aconseguir un resultat que permeti deixar l'eliminatòria oberta de cara a la tornada.

Malgrat tot, la Pobla de Mafumet, que va viatjar ahir al matí a Andalusia i que a la tarda es va entrenar a la ciutat esportiva del Sevilla, no es refia del Gerena, un equip similar a la Pobla, amb vocació ofensiva i bon tracte de la pilota. Els tarragonins, però, confien que sabran imposar la personalitat pròpia i el bon moment, en atac, de Kike Tortosa, Emana i Álvaro.

LES PRÈVIA

El descens del Nàstic a 2a B li va fer impossible pujar el 2012. Ara l'èxit dels grana els obre la porta

COSES DE SER FILIAL

El Gerena té una molta bona proposta futbolística. Li agrada jugar la pilota, igual que a nosaltres
Denis Coch
capità de la pobla
És una final a 180 minuts, i serem fidels al que ens ha portat fins aquí. Hem de mantenir el rigor
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA
L'objectiu és deixar l'eliminatòria oberta. Fins ara hem sabut aprofitar la tornada a casa per sentenciar, i ara hem d'intentar fer el mateix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)