3a divisió FEF

El factor camp, raó per a la fe

Fase d'ascens a 2a B. La Pobla confia en la fortalesa mostrada en el ‘play-off' a casa per capgirar l'1-0 i pujar

Si la Pobla vol fer història i aconseguir el seu primer ascens a segona B haurà de repetir la remuntada de fa dues setmanes i capgirar l'1-0 de l'anada a Gerena. Els dos precedents, en què els grana han aprofitat el factor camp per vèncer els rivals, fa que l'estat anímic de la plantilla sigui bo tot i l'ensopegada de dissabte. El pitxitxi de l'equip, Álvaro Fernández, ho té clar: “L'equip no està tocat, sinó molt motivat perquè arribi diumenge i centrat per donar la volta a l'eliminatòria, com ja s'ha fet anteriorment.”

El precedent del San Fernando, al qual els grana van guanyar 2-0 a casa, fa que l'equip estigui amb el punt de tranquil·litat necessari per afrontar un partit tan transcendental. “En el play-off, per fortuna, estem sent molt fiables a casa i hem aconseguit els resultats que han fet falta per assolir els nostres objectius”, relata Álvaro, que confia que diumenge la història es repetirà: “Esperem que, per tercer cop, i amb l'ajuda de l'afició, aconseguim superar l'eliminatòria i pugem a segona B.” El missatge que el tècnic Martín Posse ha transmès a l'equip és de confiança màxima: “El mister ens ha dit que fem el que hem demostrat saber fer, que el partit és una final i que les finals es guanyen.”

La jove plantilla de la Pobla és del tot conscient que té a les seves mans fer història. Aquest fet ineludiblement posa pressió sobre l'equip, un fet que, segons Álvaro, és bo. “Som un grup de jugadors que hem viscut experiències similars i crec que és positiu tenir aquest tipus de pressió, perquè no sabem si tornarem a tenir una altra oportunitat així”, afirma el davanter, centrat a contribuir com sigui a l'ascens. De fet, amb les baixes de Bicho i Emaná, serà bàsic que l'andalús, que ha fet onze dianes aquesta temporada, estigui inspirat: “Espero ajudar l'equip, però és igual qui faci els gols. Em serveix que capgirem l'eliminatòria i marqui algun company. El que és clar és que disposem de bons arguments i caldrà que estiguem tots molt motivats per pujar.”

LES FRASES

L'1-0 de l'anada no ens ha deixat tocats. Estem motivadíssims i centrats a capgirar-ho, com ja hem fet abans a casa, on hem estat solvents

LA DADA

La pressió que tenim és positiva. No sabem si tindrem una altra oportunitat així de fer història
Álvaro Fernández
DAVANTER I PITXITXI DE LA POBLA
11
gols ha fet Álvaro
aquest curs, un dels quals en la segona eliminatòria de la fase d'ascens, contra el San Fernando (2-0).

Els qui van anar a veure l'anada entraran gratis

La Pobla tindrà un bon detall amb els gairebé 40 aficionats de l'equip que dissabte passat es van desplaçar al camp de Gerena a donar suport als de Martín Posse: els premiarà amb una entrada gratuïta per al partit de tornada. Els seguidors en qüestió les podran recollir divendres de sis a vuit de la tarda. El preu de l'entrada per a la resta de seguidors serà de 15 euros, tot i que els socis de la Pobla i del Nàstic només n'han de pagar cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)