2a divisió FEF

El grup tres, molt coll avall

2a divisió B. Els ascensos del Llosetense, el Llevant B i la Pobla, sumats al frustrat de l'Huracán València a segona A, deixen força embastat el grup dels Països Catalans, amb vint equips

El grup tercer de la segona divisió B, el que des de fa anys agrupa els equips catalans, té força clar quina fisonomia tindrà. L'assemblea de la FEF haurà de donar el vistiplau a la composició dels grups però ho té fàcil per agrupar, geogràficament, el grup dels Països Catalans.

L'ascens del Llosetense, del Llevant B i de la Pobla de Mafumet va quadrar en vint el nombre d'equips que la temporada que ve podrien compondre el grup. Tot això, sumat a l'ascens frustrat de l'Huracán, incapaç de rematar l'eliminatòria contra l'Osca a El Alcoraz i que també serà, teòricament, en aquest grup dels Països Catalans. En total serien deu els equips catalans (un més que el curs passat) pels descensos del Sabadell i el Barça B, tot i l'ascens del Nàstic. De conjunts valencians enguany n'hi haurà vuit, igual que el curs passat, i de Balears, dos, també com la temporada passada. La novetat és que aquesta temporada no n'hi hauria cap d'aragonès pel descens del Saragossa B, que es compensa amb l'excedent català respecte a l'any passat.

Catalans
10
Sabadell Barça B Reus Lleida Badalona l'Hospitalet Espanyol B Olot Cornellà la Pobla de Mafumet
Valencians
8
Huracán Hèrcules Alcoià Olímpic de Xàtiva Vila-real B Mestalla Eldenc
Balears
2
Atlètic Balears Llosetense

SENSE ARAGONÈS

El Saragossa B va descendir i, si ho aprova la FEF, enguany no n'hi haurà cap
Els descensos de segona A farien que el grup en tingui deu del país en lloc de nou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)