2a divisió FEF

Martín Posse continuarà al timó

El futur. El tècnic explica que té aparaulada la seva continuïtat a la Pobla i afrontarà una temporada en què, com en qualsevol filial, haurà de fer front a força canvis en el bloc

La Pobla de Mafumet encetarà la nova etapa a segona divisió B amb el mateix tècnic amb què ha aconseguit pujar: Martín Posse. L'argentí, que l'estiu passat havia aterrat al filial del Nàstic després d'una mala experiència a l'Hospitalet –“M'he pogut treure l'espina amb aquest ascens”–, va explicar després de l'ascens que la seva renovació està feta i que és qüestió només de signar-la. “El curs que ve continuarem aquí, ens hem donat la paraula i amb això ja n'hi ha prou”, va dir Posse, que valora l'entorn de treball que s'ha trobat a la localitat del Tarragonès: “Aquí es treballa molt a gust amb tothom. Amb el president, amb Promoesport, amb Emilio Viqueira... És complicat trobar un ambient així i, com a entrenador, estic molt agraït.”

D'altra banda, el fet de jugar tres eliminatòries fa que l'inici de la pretemporada estigui ja molt a prop, de manera que toca digerir amb molta celeritat aquesta fita històrica i començar a treballar amb vista a la temporada que ve, en què com en tots els filials hi haurà força variacions. El president, Josep Mir, així ho va explicar: “Hi haurà canvis, però tot això és feina de l'entrenador i d'Emilio Viqueira, ja que m'encarrego d'administrar el club però no del tema dels fitxatges.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)