3a divisió FEF

Nou camp, il·lusions noves

3a divisió. El Cerdanyola encara el curs següent amb moltes ganes gràcies al trasllata les Fontetes i a l'arribada d'experts a la categoria

Consolidats ja definitivament a tercera divisió després d'haver aconseguit la permanència en la categoria durant dos cursos, el Cerdanyola encararà el seu tercer any a tercera amb il·lusions renovades. Tot i haver fet una plantilla gairebé nova, el fet d'estrenar camp des de l'inici de curs i els jugadors que ja s'han incorporat fan que els vallesans encarin el curs 2015/16 amb moltes ganes.

“Hem canviat moltes coses per tal d'adaptar-nos al canvi de camp”, confessa el tècnic, Toni Carrillo, que viurà la seva vuitena temporada a l'entitat. El tècnic, però, es mostra molt il·lusionat amb el fet de poder jugar des de l'inici del curs al nou camp de les Fontetes, un terreny de joc que, al contrari de la Bòbila-Pinetons, reuneix les condicions necessàries per a una categoria com aquesta.

“El nou camp ens obre moltes fronteres; jugadors que no haurien vingut amb el camp antic, aquí han vingut cobrant menys que als seus clubs d'origen”, explica Carrillo, que dóna gairebé per tancada la plantilla. Amb només sis renovacions i catorze fitxatges, el tècnic confessa que per completar l'equip només falten un parell d'incorporacions en posicions molt determinades. La resta, jugadors contrastats com ara els ex-Europa Javi Sánchez, Valderas i Víctor Durán o Guille Ramon, Juli i Diego (del Terrassa). Tot i això, des de del cos tècnic es vol seguir anant amb peus de plom, i Carrillo ja avisa que l'objectiu prioritari segueix sent la salvació en una lliga que, un any més, es preveu molt igualada.

Un altre dels aspectes que més il·lusionen a Cerdanyola són les possibilitats que ofereix el nou camp quant a nivell de joc. Amb unes dimensions més estàndards, el nou terreny ofereix moltes més possibilitats, i Carrillo ja ha confessat que l'equip combinarà el joc directe amb un joc més de combinació, tal com en temporades anteriors feia l'equip “en els partits a domicili”, segons explica l'entrenador.

LA FRASE

Jugadors que no haurien vingut amb el camp antic, han fitxat cobrant menys que als clubs d'origen
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola
Cerdanyola
Continuen (6): Coca, Avilés, Barriendos, Turu, Porto i Cuadras.
Incorporacions (14): Pitu Plazuelo (Martinenc), Èric Blasco, Ginés i Pociello (Masnou), Aitor Pérez (Llefià), Raúl Abad (Guineueta) Colomina (juvenil), Daisuke (Castelldefels), Guille Ramón, Juli i Diego (Terrassa), Valderas, Víctor Duran i Javi Sánchez (Europa) i Galeano (Vilassar).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)