2a divisió FEF

Els derbis arribaran ràpid

2a divisió B. La Pobla debutarà en la categoria de bronze rebent la visita del Reus, mentre que l'enfrontament de filials entre l'Espanyol B i el Barça B es disputarà en la tercera jornada

La segona B arrencarà el cap de setmana del 23 d'agost amb deu equips catalans i un grup ampli d'aspirants a l'ascens, entre els quals hi ha el Reus, que començarà amb el duel del Camp de Tarragona contra la Pobla, el filial de l'etern rival. L'equip grana, doncs, debutarà en la categoria de la millor manera: amb un partit d'altura i davant de l'afició. També s'hauran d'adaptar a una nova realitat després del descens, el Barça B i el Sabadell. Els blaugrana comencen amb un desplaçament d'allò més curt: visiten el camp del Cornellà, mentre que el Sabadell viatjarà a Elda. Més enllà del Pobla-Reus i el Cornellà-Barça B, en la jornada 1 hi haurà un altre duel català: l'Espanyol B rebrà un Lleida Esportiu que, després de quedar-se a les portes del darrer play-off d'ascens, ho tornarà a intentar. L'Olot, per la seva banda, comença a casa contra l'Alcoià, l'Hospi rebrà el Vila-real B i el Badalona es desplaçarà al camp de l'Olímpic de Xàtiva.

Si en la jornada 1 ja hi ha un partit de rivalitat directa al municipal de la Pobla, quinze dies després es disputarà l'esperat derbi de filials entre l'Espanyol B i el Barça B, que es repetirà al Miniestadi en la segona volta, el cap de setmana del 24 de gener. Tots els partits d'aquesta temporada, de fet, estan programats per disputar-se o bé dissabte o bé diumenge, ja que no hi ha cap jornada intersetmanal en un calendari que es tanca el dia 15 de maig.

En l'última jornada hi ha dos duels catalans en què dos dels grans favorits a l'ascens hauran de jugar a camp contrari. El Reus tancarà la lliga al feu del Cornellà i el Lleida es desplaçarà a la Pobla. D'altra banda, l'Espanyol B rebrà el Vila-real B, el Badalona visitarà l'Eldenc, el Sabadell jugarà al feu de l'Huracán i l'Olot s'enfrontarà a casa amb el filial del Llevant. Un altre equip d'aquí que tancarà la lliga davant la seva afició serà l'Hospi, que rebrà l'Alcoià, mentre que el Barça B visitarà l'Olímpic de Xàtiva.

ELS DESCENDITS

En el retorn a segona divisió B, el Barça B visitarà el Cornellà i el Sabadell, l'Eldenc

LA COMPETICIÓ

No hi ha jornades intersetmanals programades i la lliga acabarà el 15 de maig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)