2a divisió A

On sobren peces?

Nàstic. A l'eix de la defensa, al mig del camp i, sobretot, a les bandes és on els grana tenen més de dos homes per posició. Pol Bueso, Marc Martínez, Luismi i Jean Luc, possibles descartats

El Nàstic ha de decidir aquests dies quins futbolistes de l'actual plantilla descarta, ja que li sobren fitxes i vol fer alguna incorporació més i deixar alguna vacant pensant en el mercat d'hivern. Està previst que els joves Fali i Naranjo, tot i que competiran amb el primer equip, tinguin fitxa del filial, igual que Calavera, que sí que està destinat a jugar amb la Pobla de Mafumet malgrat que s'entrena –i ho farà habitualment– amb el primer equip. Tenint en compte això, el Nàstic tindria 24 fitxes cobertes –la LFP en permet 25–, de manera que l'arribada de reforços i la voluntat de mantenir-ne alguns lliures fa que encara sobrin alguns jugadors, caldrà veure quants. Els futbolistes amb més possibilitats de no començar la temporada amb la samarreta grana s'han de buscar en les demarcacions en què hi ha més de dos homes per ocupar-les. Així, l'eix de la defensa, el mig centre i les bandes tenen futbolistes de sobres. Al centre de la rereguarda, Iago Bouzón –experimentat fitxatge d'aquest estiu–, Pablo Marí –dels millors el curs passat– i els comodins Xisco Campos, Xavi Molina i Manolo Martínez són intocables, de manera que Pol Bueso, fitxat en el mercat d'hivern i que no va tenir molta participació, és el principal candidat a ser descartat. Al mig del camp, l'arribada de Sergio Tejera i la jerarquia de David Rocha fan que, a la posició de pivot creatiu, Marc Martínez tingui complicat fer-se un lloc en la plantilla definitiva.

Les bandes també tenen més elements dels necessaris. Giner, Palanca, Rayco, Xisco Muñoz, Xisco Hernández, Jean Luc i Luismi poden jugar en els dos extrems, de manera que també hi sobra gent. Jean Luc –una cessió no seria descartable per la seva joventut– i Luismi parteixen en desavantatge. Al davant és on, a criteri del cos tècnic i la direcció esportiva, falta algun reforç. Ferran Corominas i Álex López són alguns dels objectius. De tota manera, les oportunitats que ofereix el mercat per reforçar posicions que ara es consideren ben cobertes podria fer variar les possibles baixes. El Nàstic no vol trigar a comunicar els descartats per tenir definida, com més aviat millor, la plantilla definitiva.

LES DUES BANDES

Fins a set homes poden jugar als extrems, de manera que hi pot haver baixes

MIG CENTRE CREATIU

La jerarquia de Rocha i l'arribada de Sergio Tejera dificulten les coses a Marc Martínez

La plantilla intensifica l'esforç

El Nàstic viu aquesta setmana la fase més intensa de la pretemporada, amb dos entrenaments diaris a les instal·lacions del complex esportiu Salou Futbol. La idea és que la plantilla grana arribi en bones condicions físiques als primers partits amistosos de la pretemporada. L'estrena serà dimecres que ve al vespre, al Nou Estadi, contra el primer equip del Vila-real, en un partit gratuït per als socis que ja hagin renovat el carnet. Per a la resta de públic, els preus van dels 10 als 25 euros. El dissabte següent, el rival serà el Cornellà, mentre que l'altra setmana també hi haurà dos partits, contra el Mestalla i contra el Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)