2a divisió FEF

La Pobla anuncia nou fitxatges d'una tacada

2a divisió B. El filial grana deixa l'equip força definit abans de tornar a la feina amb les incorporacions i la confirmació de 16 jugadors que continuen

Un dia abans de la tornada a la feina, la Pobla de Mafumet va anunciar ahir nou fitxatges d'una tacada per deixar així la plantilla força definida. Amb la confirmació també de les renovacions de setze futbolistes del curs anterior, Martín Posse podrà iniciar avui la pretemporada (9.30 h) amb una plantilla d'allò més àmplia.

Menys el porter Alberto Varo i el lateral Jordi Calavera (retornat de la seva cessió a l'Olot), que fan la pretemporada amb el primer equip del Nàstic, l'entrenador argentí disposarà de gairebé una trentena de futbolistes. A banda de les incorporacions i els jugadors que continuen, a la Pobla també han tornat els bessons Gabriel i Ivan Vidal, cedits durant el curs anterior al Torredembarra de primera catalana. Posse també tindrà a disposició tres juvenils del Nàstic que compaginaran el filial amb el juvenil que competirà a la divisió d'honor. Tot i el gran nombre de futbolistes que formen actualment la plantilla, encara hi haurà més moviments al llarg de l'estiu, i no necessàriament en l'apartat de baixes.

El filial del Nàstic és l'equip que ha gaudit de menys vacances d'estiu ja que, tot i ser un dels últims equips en tornar a la feina –el Badalona també comença avui la pretemporada i el Cornellà ho farà demà–, els grana hauran tingut només 21 dies de descans des que van acabar la promoció d'ascens. A partir d'ara, no pararan, ja que, per exemple, diumenge vinent l'equip es desplaçarà a Rialp (destí habitual) per fer una estada de pretemporada que durarà fins al proper divendres 31.

Pobla
Continuen (16): Alberto Varo, Marcelo, Denis Coch, Vadillo, Joaqui, Muntadas, Miravent, Alfons Serra, Kike Tortosa, Gabi López, Sergi Gestí, Roger Bonet, Morón, Emana, Abel Rita i Álvaro Fernández.
Incorporacions (15): Nauzet (Tenerife B), Raúl González (Mallorca B), Acosta i Vela (Olímpic), Nacho Pérez (Rayo Vallecano B), Pipo Rodríguez (Las Palmas Atlético), Cédric (Veria), Cristian Herrera (Vila-real C), Carlos Esteve (Saragossa B), Jordi Calavera, Gabriel Vidal i Ivan Vidal (tornen de cessió) i Albert Alfonso, Gerard Verge i Pol Valentín (del juvenil del Nàstic).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)