1a divisió

Elx i Eibar contenen l'alè

Primera divisió. El conjunt il·licità coneixerà avui si l'Audiencia Nacional ratifica el seu descens administratiu per impagaments amb Hisenda, un fet que mantindria els bascos a primera

La jutgessa del jutjat central contenciós administratiu de l'Audiencia Nacional de Madrid Eva María Alfageme comunicarà aquest matí si consuma el descens administratiu de l'Elx i, per tant, l'Eibar es manté a primera divisió, després de la vista celebrada ahir entre els dos clubs i la Lliga de Futbol Professional.

Els dos clubs, doncs, afronten hores decisives després que el conjunt il·licità recorregués el descens administratiu decretat per la LFP i ratificat pel Tribunal d'Administratiu de l'Esport (TAD).

L'Elx, que s'enfronta al descens per impagaments amb Hisenda, va esgotar les seves possibilitats de seguir a primera sol·licitant la cautelaríssima, la suspensió cautelar amb caràcter d'urgència de la sanció, i espera que en última instància se li permeti mentenir-se en l'elit.

“La sanció és correcta. L'Elx és castigat per no estar al corrent de pagament”, va manifestar el president de la LFP, Javier Tebas. El de l'Eibar, Alex Aranzabal, es va mostrar “optimista” de que el seu club sortirà beneficiat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)