Els penals fan justícia

Copa Catalunya. El Palamós va superar des dels onze metres el Masnou després de disposar de millors ocasions en la segona meitat

palamós0 (4)

masnou0 (2)

El Palamós va superar el Masnou en la tanda de penals (2-4) després d'empatar sense gols en el temps reglamentari, i disputarà la segona eliminatòria de la copa Catalunya dissabte que ve al camp del vencedor del Cerdanyola-Badalona que es juga avui. Bayona es va erigir en l'heroi dels de Joan Mármol després d'aturar els llançaments d'Alabau i Sebas per decidir l'eliminatòria.

En els noranta minuts, al conjunt palamosí li va costar agafar el ritme i la primera part va estar força igualada, tot i que cap dels dos equips va disposar d'ocasions clares. En canvi, en la represa, el Palamós va guanyar protagonisme i va disposar de les millor ocasions però no va estar encertat. Primer, el porter local Leva va evitar el gol en un un contra un de Coro (47') i en un xut de Roger (54'); i en el tram final, el pal va evitar el gol de Medina (80').

MASNOU: Leva (Priego, 72'); Márquez, Juanma, Dani Prieto, Guti; Edu Domingo, Lora (Gerard, 46'), Sebas; Alabau, Mendo (Óscar Arnau, 55') i Mayor (David, 46'). PALAMÓS: Bayona; Barrera, Pastor (Oriol Ayala, 83'), Cano, Subi (Gerard Herrera, 46'); Matamala (Àlex, 65'), Marçal (Marc Medina, 53'), Moha; Coro (Torres, 65'), Makaay (Agi, 46') i Roger Matamala. PENALS: 2-4. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: als visitants Barrera i Pastor. T.V.: Cap.