Territorial

La Unió i l'Olot s'enfronten per fi en competició oficial

Copa Catalunya. Els dos conjunts ja s'han enfrontat dues vegades aquesta pretemporada i aquest vespre a les 20 h es veuran les cares a la recerca d'un lloc en els quarts de final

El Figueres i l'Olot disputaran avui la segona eliminatòria de la copa Catalunya a Vilatenim (20 h) i el guanyador disputarà els quarts de final contra el vencedor del partit de demà entre el Cerdanyola i el Palamós. Els dos equips arriben a aquesta eliminatòria coneixent perfectament el seu rival, ja que serà la tercera vegada que els equips d'Edu Vílchez i de Rodri s'enfrontaran en menys de quinze dies.

En el primer enfrontament, que també va ser a l'estadi del Figueres, l'Olot es va imposar amb una victòria per la mínima gràcies a un gol d'Uri Santos. El segon partit entre figuerencs i garrotxins va ser tot just abans d'ahir, en el torneig de l'Estany, i es va resoldre amb el mateix resultat (0-1, amb gol de Kike Sánchez), tot i que el matx va ser de només 45 minuts.

Aquest vespre, però, serà un partit diferent. Per primera vegada serà en una competició oficial i, a més, els dos conjunts cada vegada estan més rodats. La Unió, que encara no havia aconseguit veure porteria aquesta pretemporada, ja va vèncer dijous per 0-2 el Banyoles i l'Olot continua intractable sense haver encaixat cap gol en 360 minuts i havent-ne fet onze.

Per poder gaudir de l'eliminatòria, tots aquells aficionats que no siguin socis del Figueres hauran de pagar deu euros.

Avui
Castelldefels-Vilafranca
19.30 h
Figueres-Olot
20 h
Prat-Cornellà
20 h
Demà
Cerdanyola-Palamós
20.00 h
Reus-Lleida
20.30 h
Dimarts
Júpiter-Europa
19.00 h
Rubí-Sant Andreu
19.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)