2a divisió A

Dalmau ja és del Còrdova

Ambiciós. El lateral dret de Sils es va incorporar ahir al conjunt andalús després de rescindir el seu contracte amb el Lugo i ja somia en el retorn de l'equip verd-i-blanc a primera divisió

Albert Dalmau va rescindir el contracte que el vinculava al Lugo aquest dilluns amb una oferta sobre la taula del Còrdova, que ahir finalment va fer oficial el seu fitxatge. L'arribada al conjunt andalús suposa un repte il·lusionant per al defensa de Sils, ja que els cordovesos confien a tornar aquesta temporada a primera de la mà del tècnic José Luis Oltra. “No serà fàcil perquè hi ha molts equips que s'estan reforçant molt bé, però tenim molta il·lusió i treballarem dur per aconseguir l'ascens”, valora Dalmau.

El lateral selvatà no va amagar la seva satisfacció per arribar a un projecte ambiciós. “Quan he tingut la possibilitat de fer un pas endavant en la meva carrera no he pogut dir que no i ara només espero aprofitar aquesta oportunitat”, assegura el silenc. A més, Dalmau és conscient que arriba per ocupar una posició en què el Còrdova estava curt d'efectius, i que les seves característiques s'adapten a les necessitats del tècnic. “Oltra és un entrenador ofensiu i que li agrada tenir la pilota, i això m'anirà bé”, afirma Dalmau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)