2a divisió FEF

Conformisme d'agost

Punt de partida. La Pobla de Mafumet i el Reus donen per bo l'empat en un duel amb una bona primera part, amb gols de Colorado (16') i Emana (33'), i una segona amb menys intensitat

La lliga acaba de començar i ja hi haurà temps per demostracions de força i per arriscar al màxim per guanyar. La Pobla de Mafumet i el Reus van donar ahir per bo l'empat en el primer partit de lliga, després d'haver demostrat en la primera meitat capacitat per jugar a futbol, amb qualitat, intensitat i la compenetració de dos onzes inicials amb molta continuïtat respecte al curs passat. La segona, amb el descens de ritme habitual del mes d'agost, va ser més ensopida i amb menys joc ofensiu.

Els dos gols es van veure en els primers 45 minuts. Álex Colarado (16') va avançar el Reus amb un xut de falta marca de la casa –potència i col·locació– en els millors moments dels roig-i-negres, poc després que Edgar rematés al pal. El Reus, poc acostumat a un terreny de joc on els espais van molt buscats, no acabava de tenir continuïtat en el joc. La Pobla de Mafumet, per la seva banda, va millorar quan Alfons Serra va agafar protagonisme i va poder connectar amb l'atac, com en l'acció de l'empat: pilota llarga a Emana, falta de contundència i d'entesa de la defensa visitant i gol, sense oposició, del davanter grana, afavorit per un rebot. La primera part va acabar amb els dos equips intentant imposar la seva personalitat, si fa no fa com la segona. La Pobla va sortir millor i Álvaro va topar amb el pal (52'), però el Reus, que va arriscar una mica més, va igualar les forces, tot i que no va tenir cap ocasió bona per marcar.

POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Vadillo, Joaqui, Espasandín, Gabi López, Alfons Serra (Acosta, 71'), Gil (Víctor García, 61'), Kike Tortosa, Álvaro (Miravent, 80') i Emana. REUS: Edgar Badia, Benito, Olmo, Moyano, Ángel, Folch, Colorado, Ricardo (Haro, 60'), Óscar Rico (Fernando, 82), Fran Carbia i Edgar Hernández. GOLS: 0-1 (16') Colorado. 1-1 (33') Emana. ÀRBITRE: Galech Apezteguía. T.G.: Als locals Espasandín, Vadillo, Joaqui i Kike Tortosa, i als visitants Edgar Badia i Fran Carbia. PÚBLIC: 1.024 espectadors.