2a divisió FEF

Cita de filials al Mini

2a divisió B. El Barça B intentarà refer-se a casa de la derrota en el debut a Cornellà. El visitant és la Pobla, que vol consolidar sensacions

El Miniestadi serà el marc aquesta tarda (18.15 h, Esport 3) del duel català de filials entre el Barça B i la Pobla de Mafumet. Tots dos arriben a la cita amb l'objectiu comú d'aconseguir els tres primers punts de la temporada, després que els blaugrana ensopeguessin en l'últim alè al camp del Cornellà i els grana empatessin contra el Reus en el seu debut històric a segona divisió B.

Cara a cara hi haurà dos tècnics –Gerard López i el Cholo Martín Posse– amb una aposta molt similar de futbol: buscar la porteria contrària mitjançant la possessió i la combinació. Qui aconsegueixi acaparar la pilota, doncs, tindrà força més possibilitats d'aconseguir els tres punts, si bé el filial blaugrana parteix amb l'avantatge de jugar a casa, amb una superfície de joc molt gran i amb espais, contra una Pobla acostumada a les reduïdes dimensions del seu camp.

El d'avui serà el segon duel entre els filials del Barça i el Nàstic que es disputarà en lliga al Miniestadi. L'únic precedent és el de la temporada 2007/08, a tercera divisió, l'any de Pep Guardiola en el Barça B. Llavors, els blaugrana van aconseguir la victòria amb un gol solitari de Gai Assulin. En aquell partit va jugar els 90 minuts l'ara defensa de la Pobla de Mafumet Víctor Espasandín, que aquella temporada va ser un habitual en la rereguarda del Barça B (va jugar 29 partits de lliga).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)