2a divisió FEF

Varo decideix que sigui X

Empat al Mini. El porter de la Pobla va aturar un penal a Grimaldo en l'últim instant i el filial del Nàstic i el del Barça van acabar signant les taules

Alberto Varo, el porter que fa un parell de mesos va ser clau en l'ascens de la Pobla aturant un penal en la tanda decisiva, va tornar a assumir ahir, en el duel de filials al Miniestadi, el paper de protagonista. El grana va frustrar una pena màxima a Grimaldo en el minut 90 i va permetre al seu equip amarrar un punt que feia justícia al que es va veure sobre la gespa. I és que el filial del Nàstic va saber aturar l'empenta del Barça B, que va insistir a través del control de la pilota, amb la mateixa arma, la combinació. Les ocasions clares van estar força repartides, si bé els blaugrana, que van tenir problemes per fer sortir la pilota davant la bona pressió grana, van arribar amb més insistència, sobretot en el segon temps. El principal argument dels de Gerard López va ser de nou l'electricitat que té a la punta de llança amb Dongou, que va generar la majoria d'accions perilloses.

De fet, en el darrer instant del partit, Denís Coch va aturar el punta camerunès cometent penal. Va ser llavors quan Varo va assumir el protagonisme aturant el penal i, en una acció seguida, deixant en no res una canonada de Cámara. Al Barça B, amb tot, se li ha ennuegat l'inici de lliga en el retorn a segona B, i els de Gerard han sumat un punt de sis.

ELS VESTIDORS

BARÇA B: Ortolà; Godswill (Aitor Cantalapiedra, 71'), Costa, Tarín, Palencia; Ros (Carbonell, 84'), Samper, Babunski (Aleñà, 78'); Cámara, Grimaldo i Dongou. LA POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo; Calavera, Joaqui, Denís Coch, Víctor Espasandín; Víctor García (Gil Muntadas, 63'), Alfons Serra, Gabi López (Acosta, 80'), Kike Tortosa; Emana i Álvaro (Cristian Herrera, 75'). ÀRBITRE: Mena Gimeno. T.G.: als locals Samper i Palencia; i als visitants Gabi, Joaqui i Denís Coch. PÚBLIC: 1.495 espectadors.

BARÇA B 0

Teníem l'esperança que Varo aturés el penal, i després de l'aturada hem tingut ocasions per vèncer
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA pOBLA

LA POBLA MAF. 0

Hem estat superiors en la segona part, i els canvis han ajudat, però no hem tingut encert
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)