Territorial

l'anàlisi

Una llista gran de candidats

El grup primer tindrà aquesta temporada un grapat de conjunts que aspiren a fer el salt a tercera divisió, començant pels dos equips que hi eren la temporada passada, el Vilassar i el Martinenc, que buscaran tornar-hi per la via ràpida i disposen d'un bon equip per fer-ho. Més enllà d'aquests dos blocs, n'hi ha quatre o cinc més amb potencial suficient per lluitar per l'ascens, començant pel Manresa, que la temporada passada ja va mostrar el seu nivell i enguany tornarà a ser un equip a tenir en compte. El Girona B, per la seva banda, em sembla un filial de qualitat que també tindrà coses a dir, com el Sants, que ha armat un equip competitiu. D'altra banda, nosaltres [l'Horta] iniciem el curs amb ambició i esperem batallar a la zona privilegiada de la taula. Val a dir, això sí, que el grup serà molt competitiu i serà el dia a dia qui posi els equips al seu lloc. A més, tot i que hagi apuntat alguns noms, la primera catalana és una categoria igualada i oberta a sorpreses, i segur que apareixeran equips amb els quals en un principi no es comptava i que acabaran batallant a dalt.

Una altra de les peculiaritats de la primera catalana és l'equilibri que hi impera: veig molt improbable que un equip sigui molt superior a la resta i es despengi, de manera que les primeres posicions seran molt disputades fins al final. Més enllà de la igualtat, un altre dels trets que fan interessant la categoria és que sempre hi ha jugadors joves, amb potencial i qualitat, que busquen destacar per fer el salt al futbol estatal. Seguir-los serà interessant.D'altra banda, cada grup té les seves particularitats i crec que en el primer s'intenta jugar una miqueta més a futbol a través de la combinació, mentre que en el segon el tipus de futbol és diferent: hi ha molta competitivitat i t'has de desgastar molt per poder desplegar el teu joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)