3a divisió FEF

Alberto Varo atura un penal i marca l'empat en el 94'

Actuació memorable. La Pobla va obtenir un punt contra el Badalona gràcies al gol en un córner, en l'última jugada del partit, del seu porter, que havia salvat un penal després del 0-1

El porter Alberto Varo va ser el gran protagonista del partit d'ahir entre la Pobla de Mafumet i el Badalona, perquè va aturar un penal a Fran Grima (66') quan el Badalona guanyava 0-1 gràcies al gol d'Amantini (48') i, sobretot, perquè va marcar de cap en l'última acció del partit, un córner, el gol de l'empat (94'). De moment, la Pobla compta els partits per empats, mentre que el Badalona té una victòria, un empat i una derrota.

La Pobla de Mafumet va tenir més el control del joc en la primera meitat, i seves van ser les dues primeres ocasions de perill. Primer, Emana va xutar massa alt després d'una passada de Gabi López i, poc després, Álvaro no va aprofitar una assistència de Calavera. Però més a prop del gol va estar el Badalona, ja que en el tram final de la primera meitat el visitant Ponzio va topar amb el travesser. La segona part va començar de manera immillorable per al Badalona, ja que Amantini va rematar de cap a gol una falta servida per Eugeni al punt de penal. La Pobla va mirar de reaccionar, i Emana va tenir el gol a prop, però va xutar desviat. Poc després, el partit es va posar molt de cara per al Badalona, ja que Manu Balda va forçar un penal. Però el llançament, executat pel mateix futbolista, va ser interceptat per Varo, que ja havia aturat un penal en la jornada anterior al terreny de joc del Barça B en el temps afegit. L'errada va fer que el Badalona es replegués per conservar l'avantatge, deixant pocs espais als atacants locals. La Pobla de Mafumet tenia poques idees i no veia la manera de perforar el sistema defensiu escapulat. Finalment, va haver de ser el porter el que aconseguís trobar la clau de la porteria visitant. Varo va pujar en un córner i va rematar a la perfecció des del punt de penal el llançament de Kike Tortosa, fent esclatar el municipal de la Pobla. Varo ja va ser clau la temporada passada aturant un penal i marcant-ne un altre en la tanda definitiva de l'històric partit de l'ascens a segona B.

POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Acosta, Denis Coch, Espasandín, Alfons Serra (Miravent, 81'), Gabi López, Gil (Víctor García, 60'), Kike Tortosa, Álvaro (Iván Vidal, 66') i Emana. BADALONA Morales, Amantini, Fran Grima, Akrong, Rubén Canelada, Sergio Maestre, Manu Balda (David Jiménez, 76'), Toni Lao, Ponzio, Eugeni (Perona, 82') i Morgado (Ibon Gutiérrez, 66'). GOLS: 0-1 (48') Amantini. 1-1 (94') Varo. ÀRBITRE: Montero de Lerma. T.G.: Als locals Denis Coch, Gabi López i Acosta, i als visitant Amantini, Canelada, Ponzio i Morgado. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)