2a divisió FEF

Res més que un gol

Molt poques ocasions. El Sabadell va amarrar una victòria en un partit totalment dominat per la Pobla en què va decidir un gol matiner d'Osado inventat del no-res per Roigé

Els tres punts van caure del costat del Sabadell en un partit de tons grisos i decidit per l'oportunisme només començar de Pol Roigé, que va servir una diana a Osado. El matx va estar àmpliament dominat per la Pobla de Mafumet, que va fer córrer el seu rival fins a l'extenuació, però li va faltar última passada i encert.

El conjunt de Martín Posse va tenir la pilota des del principi fins al final però el va matar una jugada d'oportunisme de Pol Roigé. L'atacant de Castelldefels va recollir una pilota que moria per la línia de fons i la va servir a Osado, que va marcar des de l'àrea petita només començar. La Pobla va trigar a respondre amb una altra ocasió i no ho va fer fins al final de la primera meitat, però desactivava el Sabadell, que no va poder gaudir de la possessió. Els de Miguel Álvarez van tenir, això sí, diverses ocasions per sentenciar al contraatac, però, al contrari que al filial del Nàstic, li va pesar el pèssim estat del terreny de joc i va haver de patir fins al final.

ELS VESTIDORS

SABADELL: Craviotto; Agus Medina, Lucas Viale, Agustín, Valentín; Roigé, Yeray, Batanero, Marc Fernández (Forniés, 65'); Osado (Pirulo, 59') i Forgas (Bruno, 77'). LA POBLA MAFUMET: Varo; Calavera, Acosta, Coch, Espasandín; Miravent (Gil Muntadas, 64'), Serra, Gabi López; Kike Tortosa (Vadillo, 83'), Emaná i Víctor Garcia (Álvaro, 64'). GOLS: 1-0 (8') Osado. ÀRBITRE: Varon Aceitón. T.G.: Al local Marc Fernández; als visitants Acosta, Serra i Coch. PÚBLIC: 2.234 espectadors a la Nova Creu Alta.

SABADELL 1

Pot semblar que no, però per mi sí que han passat coses al partit. Estic content de la nostra feina
Martín Posse
entrenador de la pobla

LA POBLA MAF. 0

La Pobla ha fet un partidàs, ens ha pres la pilota i hem hagut de córrer moltíssim al darrere
Miguel Álvarez
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)