2a divisió FEF

Una llosa massa pesant

2a divisió B. La Pobla, amb deu des del 32', perd clarament a casa

La Pobla de Mafumet va perdre de manera clara ahir al seu estadi contra l'Atlètic Balears, que va saber aprofitar a la perfecció el fet de jugar una hora amb un futbolista més a causa de l'expulsió d'Acosta en el minut 33. El gol de Chando abans del descans va permetre als mallorquins afrontar la segona meitat amb més tranquil·litat i, amb efectivitat, sentenciar el partit.

Després d'uns primers minuts de tempteig, amb un parell d'ocasions per banda però amb més domini visitant, Acosta va fer dues entrades dures –la primera, en un salt, va tenir Carles Marc estabornit i sagnant una estona– que li van suposar l'expulsió. El partit es va posar de cara per als visitants, que, a més, van tenir l'encert de marcar abans del descans, en una pilota pentinada per Rodri i rematada per Chando. Amb el marcador a favor i superioritat numèrica, l'Atlètic Balears va saber controlar el partit en la segona meitat, tot i que la Pobla va mostrar símptomes de recuperació. Però els visitants els van tallar de soca-rel amb el gol de Casares i amb la sentència de Jaime.

POBLA DE MAFUMET: Varo, Marcelo (Víctor García, 73'), Acosta, Joaqui, Espasandín, Miravent (Alvaro, 58'), Kike Tortosa, Gabi López, Cristian (Denis, 36'), Alfons Serra i Emana. ATLÈTIC BALEARS: Pliquett, Juan Vich, Carles Marc, Juanjo, Biel Guasp, Esteban, Casares (Jaime Hernández, 78'), Kike (Malik, 85'), Chando (Kristian, 63'), Fullana i Rodri. GOLS: 0-1 (44') Chando. 0-2 (69') Casares. 0-3 (86') Jaime Hernández. ÀRBITRE: Carbonell Hernández. T.G.: Espansandín, Emana, Joaqui, Kike Tortosa i Alfons Serra; Vich. T.V.: Dues grogues al local Acosta (32').