3a divisió FEF

Cuadras estableix, de falta, un empat just a les Fontetes

Reacció immediata. El Cerdanyola va igualar de seguida la diana de Santolalla (30')

CERDANYOLA: Pociello, Pitu, Víctor Durán, Aitor, Barriendos, Cuadras, Ginés (Daisuke, 61'), Juli, Javi Sánchez (Roger, 77'), Blasco (Turu, 54'), Diego.

JÚPITER: Jesús, Adrià, Santolalla, Anas, Ahufinguer, Sergi, Josu, Gueri (Quim, 85'), Kuku, Vives (Mechi, 66'), Pau (Prat, 77').

GOLS: 0-1 (28') Santolalla. 1-1 (31') Cuadras.

ÀRBITRE: Víctor Garcia. T.G.: Als locals Aitor, Cuadras, Juli i Javi Sánchez; als visitants Santolalla, Vives i Adrià. T.V.: Al local Pitu per doble amonestació (82').

PÚBLIC: Uns 200 espectadors al Municipal Fontetes.

COMENTARI: EL Cerdanyola i el Júpiter es van repartir justament els punts en un matx en què els dos equips es van repartir el domini. El Júpiter va començar creant i va tenir les primeres ocasions de perill fins que va anotar el gol en un xut creuat de Santolalla des del vèrtex de l'àrea. La reacció del Cerdanyola va arribar molt aviat, pràcticament en la jugada següent gràcies a una falta servida per Cuadras, que va empatar. A partir d'aquí, el Cerdanyola va dominar més el joc però el ritme va decaure en el segon temps i les ocasions es van començar a repartir. El partit hauria pogut fer un gir per l'absurda expulsió de Pitu (82') però cap dels dos equips va inquietar més la porteria rival i van donar per bo l'empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)