2a divisió FEF

Un gol de Gil Muntadas dóna el pas a la Pobla

Copa Federació. El conjunt de Martín Posse va patir després de l'expulsió de Marcelo, però va aguantar les escomeses de l'Espanyol

La Pobla de Mafumet es va classificar per a la final de Catalunya de la copa Federació en vèncer a domicili l'Espanyol B. El conjunt de Martín Posse va dominar el matx gràcies a la diana de Gil Muntadas en el minut 30 de joc, que li va donar certa tranquil·litat durant tot el partit.

I això que durant el primer temps cap dels dos equips va tenir gaires oportunitats. La Pobla es limitava a fer circular la pilota i no deixava respirar un Espanyol faltat de profunditat. En la segona part, l'expulsió de Marcelo va donar més protagonisme als periquitos, però van ser incapaços de generar oportunitats clares.

ESPANYOL: Rubén; Marc Navarro, Iago, Antonio Cristian, Aarón (Rufo, 67'); Borja, Porcar (Lluís, 82'); Borjita, Ripoll, Pibe (Roca, 57'); i Gual. LA POBLA MAFUMET: Nauzet; Pol Valentín, Raúl González, Acosta (Figueras, 78'), Marcelo; Vadillo, Gil Muntadas, Cedric; Cristian Herrera (Álvaro, 64'), Vela (Pipo, 83') i Víctor Garcia. GOLS: 0-1 (30') Gil Muntadas. RESULTAT A L'ANADA: 1-1. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Als locals Iago, Aarón, Antonio Cristian i Borjita. T.V.: Al visitant Marcelo, per doble groga (64'). PÚBLIC: Un centenar d'espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)