3a divisió FEF

El Cerdanyola estrena el seu caseller de victòries

Sequera. El Santfeliuenc només ha anotat dues dianes en sis partits

El Cerdanyola va trencar la mala ratxa i va aconseguir la primera victòria de la temporada contra un Santfeliuenc poruc en atac i que no va saber respondre al gol de Sergio Ginés just en la represa.

A la primera, els vallesans van gaudir de la seva millor ocasió per avançar-se amb una rematada al pal d'Èric Blasco (16'), però el gol no va arribar fins al 47' mitjançant Sergio Ginés. A partir del gol, els santfeliuencs es van fer un fart de penjar pilotes a l'àrea, però només Masuet va tenir l'oportunitat de fer l'empat (70'), fent palesa la falta de gol que pateix l'equip –només dues dianes en sis jornades.

SANTFELIUENC: Óliver, Víctor Márquez, Faura (Alberto, 66'), Joserra, Dani Ortiz, Imanol, Quiles (Álex Masuet, 66'), Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz i Tena (Maldonado, 66'). CERDANYOLA: Pociello, Galeano, Víctor Duran, Cuadras, Raúl Barriendos, Juli, Sergio Ginés (Aitor, 83'), Turu, Éric Blasco (Javi Sánchez, 85'), Valderas (Raúl Abad, 62') i Diego. GOLS: 0-1 (47') Sergio Ginés. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Víctor Márquez i Faura; i als visitants Galeano, Cuadras i Raúl Abad. PÚBLIC: 375 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)