2a divisió FEF

La Pobla sap patir, però segueix sense vèncer

El rei de l'empat. El filial del Nàstic, inferior al seu rival, va tornar a signar les taules per quarta vegada en aquestes primeres sis jornades de campionat, i encara no coneix la victòria en la categoria en què debuta aquest any

La Pobla encara no coneix la victòria a la segona divisió B després d'un nou empat, el quart en sis jornades. En aquesta ocasió, i després de dues derrotes en els dos últims partits, els de Martín Posse van empatar sense gols contra un València Mestalla superior, però que no va inquietar gaire la porteria defensada per Alberto Varo.

El filial valencianista va dominar el matx des del primer minut, però la Pobla es va saber defensar molt bé. Tant és així, que en aquesta ocasió gairebé no va necessitar les habituals intervencions miraculoses del porter Varo per sumar un nou punt que no li permet sortir, però, de la zona de descens. Nacho Gil, en el minut 26, va tenir la primera bona oportunitat per als valencianistes, però davant de la sortida del porter va enviar la seva rematada per sobre de la porteria. Amb la mateixa sort ho va tornar a provar Fran Villalba (34') i, en el mateix minut, Cristian Herrera va tenir la primera oportunitat dels tarragonins en una rematada des de dins l'àrea.

Després de la represa, en un inici fulgurant del filial valencianista, Cedric va veure com se li escapava l'oportunitat d'inaugurar el marcador (47'), mentre que Tropi tampoc va poder superar Varo un minut més tard. Poc després, Espasandín es va poder desfer per un petit instant de la pressió rival i va tenir una bona oportunitat en una rematada alta en el minut 53, però a partir d'aquí el València Mestalla va anar descaradament a buscar el partit. Els canvis ofensius de Curro Torres, però, no van fer efecte, i la Pobla de Mafumet va aconseguir tornar a Catalunya amb un valuós punt sota el braç. El primer triomf, però, haurà d'esperar.

VALÈNCIA MESTALLA: Álex Sánchez, Akapo, Caballo, Diallo, Ayala, Rai, Víctor Ruiz (Fernando Cano, 59'), Tropi (Toni Martínez, 81'), Cédric, Fran Villalba, Nacho Gil LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Vadillo, Denis, Joaquín, Espasandín, Gabri, Gil Muntadas (Víctor, 64'), Kike, Alfons (Miravent, 80'), Emana i Cristian Herrera (Vela, 75'). GOLS: cap. ÀRBITRE: Collado López. T.G.: al local Tropi; i als visitants Espasandín, Gil Muntadas, Kike, Gabri, Emaná i Miravent.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)