2a divisió FEF

Una altra decepció

En la zona baixa. La Pobla de Mafumet claudica davant la major efectivitat de l'Huracán, que segella el triomf en el minut 86

La primera victòria de la Pobla de Mafumet, la temporada del debut a segona divisió B, es resisteix. Ahir, l'equip de Martín Posse va perdre al seu estadi el quart partit contra un Huracán que va saber interpretar millor el matx. Li va donar una duresa amb la qual la Pobla de Mafumet no es va sentir còmode i, sobretot, va ser molt més efectiu.

La Pobla no va fer un mal partit, però li va faltar encert en atac. L'Huracán en va tenir en una de les últimes accions de la primera meitat, quan Jandro va servir una falta assajada per baix i Deivid va batre Varo amb un xut ras. En la segona meitat, l'Huracán va aconseguir contenir el joc dels locals fins que Cristian Herrera, a passada de Toni Vela, va fer el gol de l'empat. Els valencians, però, encara no havien dit l'última paraula i Aridai, amb un xut centrat, va marcar l'1-2.

POBLA DE MAFUMET: Varo, Marcelo, Denis, Joaqui, Espasandín, Miravent (Kike Tortosa, 69'), Alfons Serra, Víctor García (Gil Muntadas, 69'), Gabi López, Cristian Herrera i Emana (Toni Vela, 57'). HURACÁN: Paco, Barreda, Peris, Espín, Migue, Sanjulián, Deivid (Aridai, 82'), Moscardó, Tariq (Juliá, 76'), Cubillas (Soria, 91') i Jandro. GOLS: 0-1 (40') Deivid. 1-1 (78') Cristian Herrera. 1-2 (86') Aridai. ÀRBITRE: Adrián Lixandru. T.G.: Als locals Miravent i Gabi López, i als visitants Peris, Tariq i Cubillas. T.V.: Directa al local Gil (88') i dues grogues al visitant Sanjulián (89'). PÚBLIC: Uns 500 espectadors.