2a divisió FEF

El Badalona, campió català amb rotunditat

Copa Federació. El conjunt de Manolo González va esbandir l'eliminatòria en el minut 70, quan Eugeni va fer el tercer gol

El Badalona va ser contundent i va remuntar l'eliminatòria contra la Pobla de Mafumet. Els de Manolo González van golejar un rival debilitat en la lliga i que buscava el respir en aquesta competició per passar a la fase estatal. Ara els escapulats jugaran els setzens de final.

El partit va començar molt fred, sense que cap dels dos equips aconseguís el domini de la pilota. Va acabar sent el Badalona qui va tancar la Pobla al seu camp, sobretot arran del gol d'Akrong, que es va alçar en un córner servit per Eugeni per fer el primer de la tarda. La Pobla va tenir una ocasió clara de Pipo, que va perdonar davant Marc Vito poc abans del descans. Però qui va aprofitar l'oportunitat va ser Toni Lao, que va fer el segon en una perillosa centrada de David Jiménez i que va refusar Nauzet.

En el segon temps, els escapulats van encarrilar l'eliminatòria per mitjà d'Eugeni. Fins al moment, cap dels dos equips no havia generat gaires oportunitats de gol, però la diana va acabar de matar la Pobla en una arribada de Lao a la línia de fons rematada per l'exjugador del Lleida des de segona línia.

L'equip dirigit per Posse va donar senyals de vida però va ser massa tard. Amantini va ser expulsat en una acció que va suposar un penal i Emaná va retallar distàncies. Tot i això, Balda va aigualir la reacció del filial del Nàstic, que s'havia bolcat en l'àrea contrària, gràcies a una passada en profunditat que el davanter va creuar davant Nauzet.

BADALONA: Vito; Amantini, Akrong, Tendillo, Canelada, Perona, David Jiménez (Joan Grasa, 72'), Toni Lao, Ponzio (Balda, 62'), Eugeni i Morgado (Ibón Gutiérrez, 69'). LA POBLA DE MAFUMET: Nauzet; Valentín, Espasandín, Raúl, Acosta, Miravent, Cedric (Vela, 73'), Gabi López, Emaná, Gil Muntadas i Pipo (Cristian Herrera, 61'). GOLS: 1-0 (20') Akrong. 2-0 (42') Toni Lao. 3-0 (70') Eugeni. 3-1 (80') Emaná, de penal. 4-1 (84') Balda. RESULTAT EN L'ANADA: 0-1, favorable a la Pobla. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Als locals Canelada, Tendillo, Ponzio i Perona; als visitants Nauzet, Miravent i Raúl. T.V.: Al visitant Amantini, per vermella directa (79'). PÚBLIC: Un centenar d'espectadors al municipal de Montigalà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)