2a divisió FEF

L'alegria arriba a la Pobla

Per fi un triomf. L'equip grana, més sòlid que en altres ocasions, defensa bé el gol d'Emana i obté contra l'Olímpic la primera victòria de la temporada

Han hagut de passar nou jornades, però finalment la Pobla de Mafumet va poder celebrar ahir la seva primera victòria a segona divisió B. El conjunt de Martín Posse, sòlid i treballador, en va fer prou amb un gol d'Emana en l'últim instant del primer temps per imposar-se a l'Olímpic de Xàtiva, voluntariós però desencertat. El conjunt visitant, de fet, va acaparar el domini i les ocasions en els primers compassos. Va topar, això sí, amb l'habitualment salvador Alberto Varo, que va deixar en no res les aproximacions dels xativins. Amb el pas dels minuts, la Pobla va anar agafant les regnes del partit. Així, després d'haver avisat en accions d'Álvaro i Emana, el mateix davanter d'origen camerunès va obrir la llauna. Ho va fer aprofitant un regal del porter Diego, al qual se li va escapar la pilota de les mans en un servei de córner. Era el 44' i el gol havia arribat en el moment idoni, ja que en el segon temps la Pobla va saber administrar amb solvència l'avantatge. Fins i tot va tenir bones oportunitats per sentenciar. Va mancar, això sí, un punt més d'encert. En tot cas, ja no faria falta, ja que el gol d'Emana va donar als grana tres punts d'or per mirar de sortir de la cua.

OLÍMPIC 0 LA POBLA MAF. 1

LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Marcelo, Luis Acosta, Denis, Víctor Garcia, Vadillo, Gil Muntadas (Miravent, 74'), Alfons Serra, Álvaro (Kike Tortosa, 64'), Toni Vela (Cristian, 80') i Emana. OLÍMPIC DE XÀTIVA: Diego, Dani (Rulo, 61'), Escobar, Pepín, Mendoza, POlaco, Vaquero, Rifaterra (Artur, 69'), Samu, Cifo (Lander, 80') i Luismi. GOLS: 1-0 (44') Emana. ÀRBITRE: Gorostegui Fernández. T.G.: Als locals Varo, Emana i Kike Tortosa; i als visitants Escobar, Rifaterra, Artur i Lander. T.V.: Cap.

ELS VESTIDORS

Amb l'1-0 l'equip ha interpretat bé el que havia de fer i ha jugat amb el cap i amb molt de criteri
Martín Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA DE MAF.
Marxem afectats; la Pobla n'ha fet prou aprofitant una errada nostra per sentenciar
Guillermo Fernández
ENTRENADOR DE L'OLÍMPIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)