El Prat venç i és el nou líder

Nacho, clau. El punta visitant va capgirar l'1-0 amb dos gols seguits

El Prat va vèncer al camp del Cerdanyola i, gràcies a la derrota del Gavà contra el Júpiter, és el nou líder del grup català de tercera amb els mateixos punts que els de la Verneda. La victòria d'ahir dels potablava es va fonamentar en la inspiració de Nacho del Moral, que va capgirar
l'1-0 de Javi Sánchez amb dos gols en tres minuts. I és que el partit havia començat molt bé per al Cerdanyola, que es va avançar poc després del quart d'hora de joc gràcies a una rematada acrobàtica de Javi Sánchez després d'un servei llarg de banda. El Prat, però, va reaccionar i ja va avisar abans dels dos gols de Nacho. El primer el va fer amb el cap, després del rebuig de Pociello en una centrada xut de Jordi Sánchez i el segon, plantant-se davant el porter local després d'una passada llarga de Putxi. En la segona part, el Prat va tenir el duel controlat, només va permetre algun atac aïllat dels locals i va sentenciar gràcies al gol d'Ignacio a centrada d'Elhadji.

EL PRAT 3 CERDANYOLA 1

CERDANYOLA: Pociello, Pitu, Víctor Durán, Barriendos, Aitor Pérez (Turu, 64'), Cuadras, Valderas (Raúl Abad, 81'), Eric, Sergio Ginés, Diego (Daisuke, 64') i Javi Sánchez. EL PRAT: Toni Texeira, Albarrán, Rafa Murillo, Oriol Ricarte, Fede Bessone, Aitor Lario, Jordi Sánchez (Elhadji, 72'), Putxi, Sascha, Javi Lara (Charly Ruiz, 86') i Nacho (Ignacio Rosillo, 53'). GOLS: 1-0 (16') Javi Sánchez. 1-1 (30') Nacho. 2-1 (33') Nacho. 1-3 (74') Ignacio Rosillo. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G.: Als locals Cuadras i Turu, i als visitants Oriol Ricarte i Javi Lara.