Territorial

La Jonquera obté un punt molt treballat

A contracorrent. Els d'Àxel Vizuete no van aconseguir fins al 81' igualar el gol inicial d'un Tona molt defensiu

El Tona arribava a la Jonquera com a sorprenent líder disposat a assaltar el municipal de les Forques on els fronterers no guanyen des del primer partit del curs. A més, als osonencs se'ls va posar el partit a favor molt aviat quan Baruc va rematar una centrada al fons de la porteria i va fer el 0-1 (3'). Amb el marcador a favor el Tona es va tancar a camp propi per intentar mantenir el resultat i a punt va estar d'aconseguir-ho. Els d'Àxel Vizuete no van parar d'insistir, però els va costar trobar la manera de superar una defensa visitant molt contundent i dura. Al final, però, en el 81' va arribar el gol de l'empat que donava als jonquerencs el mínim premi que mereixien. Henry, el més destacat de la Jonquera en el partit d'ahir, va aprofitar una sortida en fals del porter Fran en un contraatac per fer l'1-1 definitiu a porteria buida. L'empat, permet als fronterers encadenar quatre partits sense perdre, i els deixa en la setena posició de la taula amb onze punts.

TONA 1 LA JONQUERA 1

LA JONQUERA: Toni, Bonmatí, Anderson (Edile, 46'), Alforcea, Iván Ruiz, Gasca, Joel Rama (Chacón, 89'), Fran Pérez (Carlos López, 69'), Eric Gispert (Bassols, 56'), Henry i Pol Compte. TONA: Fran, Toti, Gerard Enric, Crivi (Pol, 74'), Eloi, Fredi, Quim (Pau, 77'), Baruc, Eric (Aitor, 40'), Roca i Pla. GOLS: 0-1 (3') Baruc. 1-1 (81') Henry. ÀRBITRE: Molina Ruiz. T.G.: Als locals Anderson i Fran Pérez; i als visitants Gerard Enric, Eric, Toti, Roca, Eloi i Aitor. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.