2a divisió FEF

I ara, tranquil·litat

Primera victòria. L'Olot i la Pobla van aconseguir la primera victòria de la temporada després de nou jornades. Les dues plantilles esperen un punt i a part en la seva trajectòria

Les han passat molt magres per arribar fins aquí però l'estrena per fi ha arribat. L'Olot i la Pobla es van desfer del bloqueig mental i van obtenir la primera victòria de la temporada. El València Mestalla i l'Olímpic de Xàtiva van ser els afectats per la victòria dels dos equips catalans que quedaven sense estrenar-se. A partir d'ara –diuen les dues plantilles– hi ha d'haver un canvi de rumb en la temporada.

Els dos equips encara estan en posicions de descens, però ara la lliga es veu d'una altra manera (set punts a tres de la salvació). “Ara pot començar una altra etapa per a nosaltres, pel que fa als resultats”, comentava el defensa olotí Rojas. “No sé si ens donarà tranquil·litat a partir d'ara, però alegria segur. L'equip ho necessitava perquè estem treballant bé i no era just el que estàvem patint”, va afirmar Martín Posse.

Què ha canviat?

Ha variat algun aspecte del joc per aconseguir aquesta victòria? En el cas de l'Olot és un rotund no. “La línia de joc ha de ser la mateixa ja que quan perdíem ja la defensàvem i estàvem convençuts que sortiríem del pou amb les mateixes idees”, explicava Rojas. La Pobla, en canvi, va haver de variar mínimament el seu esquema, normalment atrevit i de futbol de combinació, per aconseguir els punts. “A la segona part no era el nostre estil de joc però la categoria t'obliga a cuidar el resultat, i més en la situació en què estem. L'equip ha interpretat bé el que havia de fer i ha jugat amb criteri”, admetia Martín Posse. “No és que hàgim de renunciar al nostre futbol, simplement hem d'intentar explotar altres maneres de jugar”, afirma Stephane Emaná, l'autor del gol de la victòria en el partit contra l'Olímpic de Xàtiva (1-0). “Hi ha moltes maneres d'aprendre, al final nosaltres som un filial i hem de continuar amb la nostra formació. I aquests tipus de partits, més d'acord amb la categoria, també serveixen”, hi va afegir el davanter.

LES REACCIONS

Ara pot començar una nova etapa pel que fa als resultats perquè el joc ha de ser el mateix
Jorge Rojas
central de l'olot
No és que renunciem al nostre estil. Hem d'intentar explotar altres maneres de jugar
Stephane Emaná
davanter de la pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)