2a divisió A

L'Almeria tria Joan Carrillo

El relleu de Sergi. El club andalús s'ha decantat pel tècnic barceloní, que ha fet campió el Videoton de la primera divisió hongaresa. Fernando Vázquez, Rubi i Paunovic eren les alternatives

L'Almeria ha escollit finalment Joan Carrillo per ser el màxim responsable tècnic del conjunt andalús fins a final de temporada. El club va decidir fa dues setmanes fer fora Sergi Barjuan després de l'empat a casa contra el Tenerife (2-2), però no li havia trobat encara recanvi i fins aquest diumenge havia confiat l'equip al tècnic del filial, Miguel Rivera, que tampoc no ha estat capaç de canviar la dinàmica en els dos partits en què s'ha assegut a la banqueta (empat a Montilivi, 1-1; i derrota a casa contra l'Elx, 2-3). Ahir, ja sense cap voluntat d'allargar més el serial, l'Almeria va anunciar que posava a disposició de Carrillo la plantilla més cara de segona A (té el límit salarial més alt, amb 9,7 milions) amb l'objectiu de reflotar un equip que era el màxim candidat a l'ascens i que actualment és penúltim amb només 9 punts.

Joan Carrillo, que té 47 anys, ha fet un salt molt important en l'aparador de tècnics després d'haver fet campió de la primera divisió hongaresa el Videoton. El nou tècnic, que arribarà avui a Almeria i demà dirigirà el primer entrenament, debutarà diumenge al camp d'un altre equip que també està en hores baixes (el Mallorca) i que també té el tècnic (Albert Ferrer) fortament qüestionat. Al lloc de Carrillo també hi aspiraven Fernando Vázquez, Paunovic i fins i tot Rubi, descartats per diversos motius. Tot i que el barceloní volia el seu germà Lluís al seu costat en el cos tècnic, aquest finalment ha decidit continuar al Llagostera.

DEBUT COMPLICAT

La seva estrena serà a Mallorca, on l'altre tècnic, Albert Ferrer, és molt qüestionat

INTERINITAT

Amb l'entrenador del filial, Miguel Rivera, l'Almeria ha sumat un punt de sis possibles

CAMINS SEPARATS

Volia el seu germà al cos tècnic, però Lluís Carrillo ha decidit continuar al Llagostera

Ja va guanyar un ‘càsting' i va entrenar el Girona el 2006/07, a tercera divisió

El Girona no va tenir cap problema per anunciar, sense embuts, que l'entrenador del curs 2006/07 sortiria d'un càsting entre cinc tècnics, que eren Raül Agné, Miquel Olmo, Jordi Vinyals, Quique Yagüe i Joan Carrillo. I aquest últim va ser finalment l'escollit, després que el president, Josep Gusó, i el director esportiu, Javi Salamero, s'entrevistessin amb els diversos candidats a la banqueta. Per a Joan Carrillo (havia jugat dues temporades amb el conjunt de Montilivi, a segona B: 1990/92), era la primera experiència com a primer entrenador després d'haver estat uns quants anys vinculat a l'estructura tècnica de l'Espanyol amb diverses funcions (va dirigir un equip d'alevins, va pujar a la primera plantilla per ajudar primer Javier Clemente i després Paco Flores, i també es va incorporar a l'àrea tècnica fent informes de jugadors, bàsicament estrangers). Carrillo va venir amb l'encàrrec de fer pujar el Girona a segona B, però no va poder acabar la feina perquè va ser destituït en la jornada 23 després d'una derrota a Balaguer (2-1) que significava el tercer partit seguit sense guanyar dels blanc-i-vermells. Quan va ser destituït, el Girona estava classificat en zona de fase d'ascens: era quart, rere el Reus, el Vilanova i el Sabadell. “No comparteixo en absolut els arguments de la destitució. Em van contractar per fer pujar l'equip i em veia capacitat per aconseguir-ho. I que et diguin que tenen la sensació que l'equip no es classificarà per a la fase d'ascens no és cap base sòlida”, va manifestar Carrillo el dia del seu acomiadament. El substitut del tècnic barceloní va ser el mateix director esportiu, Javi Salamero, que va fer tàndem amb l'aleshores entrenador del juvenil (Ricardo Rodríguez). El Girona va acabar aconseguint l'ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)