3a divisió FEF

Primer empat a la Verneda

Feina defensiva. El Júpiter va topar contra el mur que va plantar el Masnou a partir del gol i trenca el ple de victòries a casa

El Masnou va esgarrapar un empat d'un dels camps més difícils de la categoria. A la Verneda, el Júpiter havia guanyat tot el que havia jugat, però ahir la feina defensiva de l'equip de Miguel López va ser massa perquè l'equip gris-i-grana passés de l'empat. El plantejament del partit va ser calcat al que va fer el conjunt maresmenc a la Bòbila tres setmanes abans. Guti, sol en un córner, va avançar els seus al minut 8 i, a partir d'aquí, els visitants es van tancar al seu propi camp. Això va provocar que el Júpiter tingués moltes dificultats i no creés situacions de gol fins la segona meitat. Kuku (55') es va apropar amb un xut des de la frontal de l'àrea però va ser Prat el que va empatar el partit amb un xut des de fora de l'àrea. Els de Juanjo Garcia es van bolcar i Josu va topar amb el travesser, tot i que el Masnou va poder guanyar el xoc en una acció que Anàs va treure sota pals.

JÚPITER 1 MASNOU 1

JÚPITER: Unzue, Adrià, Marc González, Santolalla, Reina, Anas, Mechi (Josu, 63'), Vives (Prat, 65'), Kuku, Quim Solano (Geri, 46') i Pau. MASNOU: Leva, Marquez, Dani Prieto, Guti, Samper, Edu Domingo, Llobet (Pol, 75'), Juanma, Oscar Arnau, Mendo (Sebas, 77') i Edgar (Alabau, 60'). GOLS: 0-1 (8') Guti. 1-1 (76') Prat. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G.: Als locals Reina, Kuku i Quim Solano; als visitants Samper, Juanma i Mendo. PÚBLIC: Unes 600 persones a la Verneda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)