2a divisió FEF

Intensitat sense gols

Un duel igualat. El Cornellà i la Pobla de Mafumet van empatar un partit vibrant en què l'equip local va començar amb bon joc però que va acabar amb el domini dels visitants

Ahir a Cornellà de Llobregat es va viure un partit vibrant entre el líder i un dels últims classificats de la taula. Al final, però, cap dels dos equips va aprofitar les ocasions de què va disposar –els locals en van tenir més– i el partit va acabar sense gols. El Cornellà va sortir molt fort en la primera meitat i va oferir un bon futbol, amb bones combinacions, accions destacades i detalls de qualitat. En el minut 7, Pere va intentar una vaselina des del lateral de l'àrea gran que el porter visitant, Alberto Varo, va haver d'enviar a córner en l'últim moment. Només quatre minuts després, Enric va encarar el porter visitant i va xutar des de l'interior de l'àrea gran, però Varo va rebutjar la pilota amb el cos. Una altra vegada Enric va posar a prova el porter de la Pobla de Mafumet, culminant una jugada de tiralínies amb Xemi i Óscar. El davanter centre dels verds va superar el porter amb un sol toc, però quan la pilota ja enfilava la línia de gol la defensa visitant la va allunyar. La primera rematada de la Pobla de Mafumet no va arribar fins al minut 26, quan Vela va engaltar a la primera un xut que va sortir desviat per damunt de la porteria defensada per Marcos. La segona part va ser més ensopida, amb un Cornellà que va trigar vint minuts a xutar entre els tres pals i una Pobla de Mafumet que s'anava sentint cada vegada més còmode sobre la gespa del municipal cornellanenc. En aquest tram del partit els futbolistes més destacats va ser el visitant Emana i el local Uche, que van protagonitzar un gran duel que va acabar sense vencedors. El mateix Uche va tenir el gol per al Cornellà en el minut 93. Va recollir la pilota en el refús d'un córner, però la va engaltar malament i li va sortir massa alta.

CORNELLÀ 0 P. MAFUMET 0

CORNELLÀ: Marcos, Pere, Ñoño, Borja (Joel, 45'), Uche, David, Fran Piera (Lucas, 76'), Gómez (Hidalgo, 67'), Enric, Xemi i Óscar. POBLA DE MAFUMET: Varo, Marcelo, Víctor, Denís, Joaqui, Marc, Vela (Kike, 57'), Gabi (Gil, 85'), Emana, Alfons Serra i Álvaro (Cristian, 73'). ÀRBITRE: Bosch Domenech. T.G.: Als locals Pere, Gómez, Enric i Hidalgo, i als visitants Denis, Marc i l'entrenador, Martín Posse. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.

En la segona meitat hem baixat el rendiment i ens ha costat. La Pobla juga molt bé a futbol
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Hem tornat a demostrar que fem un treball que no es correspon amb la nostra classificació
Martin Posse
ENTRENADOR DE LA POBLA

El Cornellà manté la primera posició

L'empat sense gols d'ahir contra la Pobla de Mafumet no impedeix que el Cornellà mantingui la primera posició. La derrota del filial del Vila-real al camp del Badalona (1-0) fa que l'equip de Jordi Roger acabi una altra jornada com a líder, ara amb dos punts d'avantatge respecte al segon classificat, el Reus. La setmana que ve l'equip del Baix Llobregat visitarà el terreny de joc de l'Espanyol B, que no surt de la zona perillosa. El Cornellà, que ha guanyat els dos últims partits a fora, encadena dos duels al seu estadi sense marcar.