2a divisió FEF

L'estrena de Marcel, una bona notícia

Primer gol. El davanter de la Cellera de Ter va gaudir de quinze minuts contra l'Huracán i va poder fer la primera diana a segona B

Tornar a caure derrotats i rebre un altre cop en les aspiracions d'escapar-se de la part baixa de la taula normalment deixa poques notícies positives. L'estrena golejadora del davanter de l'Olot Marcel Serramitja a segona B és l'única que es va donar en el matx al camp de l'Huracán (3-1). L'atacant cedit pel Girona al conjunt de la Garrotxa va gaudir dels últims quinze minuts del matx i va aprofitar una centrada per aconseguir el 2-1, que donava esperances als olotins per remuntar i sumar algun punt.

“El gust que em queda és agredolç. És una llàstima que el gol no hagi servit per a res, tot i que ens quedaven minuts per poder empatar”, explicava Marcel en acabar el partit a Torrent.

El jugador de la Cellera de Ter ha participat en quatre partits de lliga en què ha acumulat només 58 minuts de joc –19 contra l'Alcoià, 9 contra el Reus, 15 contra l'Atlètic Balears i 15 més contra l'Huracán.

“No penso en els gols sinó en el global. Si puc ajudar l'equip i a més marcar, millor. El meu joc és el que he mostrat. Molta lluita i sacrifici. Rodri em demana treball i paciència, jo ho dono tot en cada entrenament i espero les oportunitats”, sentenciava el davanter.