Un gol polèmic en el temps afegit dóna un punt al Masnou

Diana fantasma. Els locals van empatar en una jugada enrevessada després d'un córner

MASNOU 2 SANTFELIUENC 2

MASNOU: Rafa Leva, Márquez, Dani Prieto (Mendo, 59'), Guti (Gerard Artigas, 71'), Samper, Edu Domingo, Llobet, Juanma, Alabau, Òscar Arnau i Edgar Mayor (Pol, 68'). SANTFELIUENC: Oliver, Víctor, Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Quiles (Guille, 78'), Bolaños, Toro, Adri Ruiz (Imanol, 70') i Eric (Mata, 86'). GOLS: 0-1 (16') Ortiz. 1-1 (49') Llobet. 1-2 (66') Quiles. 2-2 (91') Llobet. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Alabau i als visitants Alberto, Oliver i Imanol. T.V.: Al tècnic visitant Andrés González (91'). COMENTARI: El Masnou va celebrar l'empat contra el Santfeliuenc després d'igualar en dues ocasions un marcador desfavorable. El 2-2 definitiu, això sí, va arribar en una acció enrevessada i molt polèmica després d'un córner, en el minut 91. I és que l'àrbitre va interpretar que la rematada de Llobet havia creuat la línia de gol quan no ho va fer, davant la indignació del quadre visitant. El Santfeliuenc va començar molt més entonat i no va trigar a avançar-se. Ortiz, amb un gran cop de cap després d'un servei de córner, va obrir la llauna en el minut 16. Amb el 0-1 els blanc-i-blaus van continuar dominant, tot i que el control es va anar diluint. El Masnou, de fet, va empatar després del descans, en un refús aprofitat per Llobet (49'). Quiles, però, va fer l'1-2 un xut ajustat. A partir de llavors, insistència local que acabaria amb el 2-2.