Pluja de gols i ratxa trencada

Tres dianes de Toro. El Santfeliuenc va tornar a guanyar cinquanta dies després

El Santfeliuenc va dir adéu a 50 dies sense conèixer la victòria, i ho va fer en un partit amb pluja de gols i emocions. Les coses no van començar bé per als locals quan Coro, en solitari davant Óliver, va fer el 0-1. La resposta no es va fer esperar i els del Baix Llobregat van fer 25 minuts de gran futbol, premiats amb dos gols de David Toro, primer en una jugada assajada i després culminant una passada d'Álex Bolaños. En la segona part, el Santfeliuenc, enfortit pel resultat, es va fer fort al centre del camp i va superar en velocitat el Palamós. En el 65' Adri Ruiz va fer un dels gols de la jornada quan des del vèrtex esquerre de l'àrea es va inventar un xut col·locat que es va empassar Bayona, i David Toro va completar el seu hat-trick. Quan l'equip i el públic celebraven la victòria, els palamosins van posar-hi suspens amb dos gols, el primer de Moha en un llançament de falta afortunat, i el segon, en l'afegit, de Torres, aprofitant un regal de la rereguarda santfeliuenca.

SANTFELIUENC 4 PALAMÓS 3

SANTFELIUENC: Óliver, Víctor Márquez, Faura, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Quiles (Álex Masuet, 71), Imanol, David Toro (Guille Sarmiento, 84'), Álex Bolaños i Éric Pacheco (Adri Ruiz, 64'). PALAMÓS: Joan Bayona, Gerard Herrera, Cano, Pastor, Subi (Ayala, 46'), Matamala, Agi, Barrera (David Torres, 69'), Coro, Medina (Marçal Lladó, 46') i Moha. GOLS: 0-1 (17') Coro. 1-1 (25') David Toro. 2-1 (44') David Toro. 3-1 (65') Adri Ruiz. 4-1 (83') David Toro. 4-2 (88') Moha. 4-3 (92') David Torres. ÀRBITRE: Carrillo Vázquez. T.G.: Als visitants Cano i Pastor.