3a divisió FEF

El protagonista

David Toro (Santfeliuenc)

Quadrats com un Toro

El mitjapunta del Santfeliuenc va exhibir potencial i va sentenciar el Palamós amb un ‘hat-trick'

Juga d'ariet i en els últims mesos ha guanyat molt pes en el joc de l'equip

“Jugo a la punta per les necessitats de l'equip, però jo no tinc aquell instint que la porteria desperta en els davanters centres purs i, quan entro a l'àrea, molts cops busco més la passada que no pas el gol.” Doncs encara sort per al Palamós, que si no, hauria rebut quatre o cinc dianes de l'atacant del Santfeliuenc David Toro, l'home clau en la victòria dels blanc-i-blaus diumenge passat (4-3) amb un hat-trick. El jugador, nascut a Sant Boi, va exhibir-se i va marcar el segon trio de gols de la seva carrera, el primer en una categoria exigent com la tercera divisió. Vaja, que en una tarda va fer el mateix nombre de gols que tota la temporada passada. D'explicacions, n'hi ha moltes, però la principal és el fet que al mitjapunta li toca jugar com a referent ofensiu, ja que el tècnic Andrés González no disposa d'alternatives per a la punta de llança després de l'adéu de Carlos Cano a l'agost.

“El mister va decidir posar-me a dalt perquè no tenim cap 9 i m'està donant molta confiança”, explica el jugador, de 22 anys, que la temporada passada va arribar al Santfeliuenc procedent del Marianao Poblet (1a catalana), equip en què havia marcat set gols. El curs 2014/15, precisament, va servir-li per adaptar-se a la categoria, que mai no és fàcil: “Em va costar mitja temporada aclimatar-me a la tercera divisió, però l'esforç fet ha pagat la pena i espero que doni els seus fruits.” Toro, de fet, va fer una segona volta per emmarcar i va contribuir de forma determinant a la salvació dels del Baix Llobregat.

Aquesta campanya, la fita del Santfe no ha canviat i assolir la permanència torna a ser el repte principal. De moment estan suant sang per tirar endavant els partits, però al vestidor hi ha la confiança que el potencial del bloc permetrà mantenir la categoria. David
Toro ho té clar, darrerament els resultats no havien acompanyat, però sí que ho havien fet les sensacions: “L'equip està bé, ja feia algunes jornades que mereixíem més i per fi vam poder celebrar la victòria.” Contra el Palamós ell va ser clau, i ara espera seguir posant-hi de la seva part: “No em marco cap objectiu personal golejador, més enllà de continuar contribuint al creixement de l'equip.”

La xifra
4
gols
ha fet David Toro en onze jornades. La temporada passada va fer-ne 3 en total.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)