2a divisió FEF

Tarda de derbis

2a divisió B. Dos duels catalans enceten la jornada de la categoria de bronze, a la Nova Creu Alta i al municipal de la Pobla de Mafumet

El Sabadell-Lleida (18 h, Esport 3) i la Pobla Mafumet-Espanyol B (18 h) enceten la jornada, pel que fa als conjunts catalans de la segona B. Els quatre equips es reparteixen entre la part mitjana i baixa de la taula, amb la qual cosa, bàsicament en el cas dels tres primers, necessiten la victòria per aspirar a la zona privilegiada. Pel que fa a la Pobla, els punts els servirien per sortir de les brases.

“Estic tranquil perquè generem ocasions. Estaria molt més tranquil si les materialitzéssim al cent per cent, però almenys arribem”, explicava Miguel Álvarez, entrenador del Sabadell, parlant sobre els problemes de gol que ha mostrat el seu equip darrerament. “El Sabadell és un rival que té moltes similituds amb nosaltres, però nosaltres volem que sigui el partit de la nostra confirmació”, explicava, en canvi, Idiákez. El tècnic del Lleida recupera Molo, però no podrà disposar de Rami (sancionat) ni d'Agostinho Cá (lesionat). Els arlequinats, en canvi, recuperen Marc Fernández i Viale, però no podran disposar de Bruno Vinicius, per uns problemes al turmell.

“Tinc molt clar que és un rival que va a més. Penso que és un equip que en l'últim mes s'ha adaptat a la lliga. Era qüestió de temps perquè té bons jugadors. Haurem de tenir molta actitud, sortir concentrats en el partit i lluitar”, admetia l'entrenador, Lluís Planagumà, que no pot disposar de Russo, per lesió, ni Galas, sancionat. “Hem aconseguit una dinàmica bona, però necessitem ara els tres punts per sortir del descens i tenir més tranquil·litat”, deia Posse, que té les baixes d'Ivan Vidal i Bonet.

SABADELL
Alineació:
Craviotto; Agus Medina, Agus Fernández, Valentín, Forniés; Adama, Batanero; Marc Fernández, Cortell, Roigé; i Forgas
LLEIDA
Alineació:
Crespo; Òscar Rubio, Bosch, Toño, Fuster; Marc Martínez, Albístegi; Colinas, Vega, Urko Arroyo; i Onwu
ESPANYOL B
Alineació:
Andrés; Navarro, Lluís, Aarón, Soria; Roca, Serrano; Robert Simon, Rufo, Pibe; i Dalmau
POBLA DE MAFUMET
Alineació:
Varo; Marcelo,Coch, Joaqui, Calavera; Kike Tortosa, Vadillo, Gabi López, Serra; Álvaro Fernández i Emaná
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)