3a divisió FEF

El privilegi, en joc

Duels directes. Nou Barris presenciarà un partit decisiu a la zona de ‘play-off' mentre que el Gavà, jugant a casa contra el líder, té l'oportunitat d'estrènyer el lideratge de la classificació

Una victòria del Prat i del Júpiter posaria distància entre la part capdavantera i els equips perseguidors, sempre que la Muntanyesa no vulgui seguir el ritme dels més forts. La part alta pot tenir avui una sèrie de canvis molt interessants en la taula perquè hi ha dos duels directes: a la Bòbila entre el Gavà i el Prat; i a Nou Barris entre la Muntanyesa i el Sabadell B.

Els potablava arriben en el lideratge però en un punt complicat després de sumar dos empats consecutius. “No ha canviat res després d'aquests dos empats. Tots els equips de la lliga estan per sota nostre i el campionat és molt exigent, amb equips de nivell”, explica Pedro Dólera, que no pot comptar amb Sascha i té el dubte fins a última hora de Bessone. Els de Juanma Pons tampoc arriben en la millor ratxa (6 dels últims 18 punts): “Hem perdut punts però en la majoria de partits hem tingut el control del joc. Estem centrats i il·lusionats en aquest partit i hem de fer-nos forts perquè volem estem a dalt”, explicava l'entrenador gavanenc, que té els dubtes de Felipe i Joel.

Aprofitant l'avinentesa, la Munta s'ha apropat de valent amb tres victòries consecutives tot i que han estat contra rivals de la part mitjana o baixa. Avui tindrà una pedra de toc contra el Sabadell B que també va fer ple la setmana passada amb 9 de 9 i que està enganxat en la classificació. “Són un equip molt dur, amb una proposta de joc molt definida”, explicava José Solivelles, el tècnic visitant: “És un equip que està fent una campanya excepcional; cal veure si podem allargar la nostra ratxa”, replicava Antonio Escudero, tècnic del quadre barceloní. Molt pendent del que pugui passar en aquests dos partits estarà el Júpiter, que juga a la Verneda contra el Santfeliuenc i, també el Granollers, que visita el camp municipal de Palamós.

La lluita en la part de baix, també aferrissada

Si en la part alta hi ha diversos equips que lluiten pel lideratge o per entrar en posicions de promoció, a la part baixa la lluita també és aferrissada. Fins a vuit equips –de l'Europa, tretzè, al cuer, el Masnou– podrien acabar aquesta jornada en posicions de descens si no els acompanyen els resultats. I és que tret d'un petit salt de tres punts entre el sisè i el
setè classificat, la classificació d'enguany a tercera està més igualada que mai, sobretot gràcies als bons números dels equips de baix, on el Masnou és el millor cuer (deu punts) de l'última dècada i mitja.

Els problemes del Santfe amb el gol, resolts

En les primeres sis jornades de campionat, semblava evident que el Santfeliuenc tenia un problema davant de porteria. Després d'haver perdut Carlos Cano a l'estiu, el seu referent en atac el curs passat, els d'Andrés González només havien anotat dues dianes. Però en aquests darrers sis partits els blanc-i-blaus s'han afartat de marcar i han vist porteria en onze ocasions, una mitjana de gairebé dos per partit. Tot i això, aquests gols tampoc s'han traduït necessàriament en punts, tot i que el Santfe ja suma tres jornades consecutives sense perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)