2a divisió FEF

L'Hospi té les ocasions i la Pobla, l'efectivitat

Porter clau. Varo, que va acabar lesionat, va privar els locals de puntuar i va permetre als seus obtenir un triomf certificat pel gol de Gil en el minut 87

L'Hospitalet va disposar de moltes ocasions, però va topar ahir amb un Alberto Varo magnífic, que va aturar gairebé tot el que se li va posar al davant fins que una lesió al colze el va obligar a abandonar el camp en els últims minuts i a ser substituït per un jugador de camp, Gabi López. Just abans (87') Gil Muntadas havia marcat el gol del triomf de la Pobla de Mafumet. La dinàmica positiva dels tarragonins va acabar desnivellant la balança en contra d'un Hospi que tornarà a passar la setmana en la zona mitjana, que no tranquil·la, de la classificació. Contra una Pobla que també volia la pilota, l'Hospitalet va tenir força arribada des dels primers minuts, amb tres ocasions de gol ben clares, dues d'Aitor Ruibal i una de Xavi Puerto. Aleshores l'equip de Martín Posse va reduir la sensació de perill en la seva porteria i la va traslladar a la d'Aulestia, amb una volea de Cristian Herrera com a principal bagatge ofensiu dels grana en la primera meitat. Després de la represa tots dos equips van gaudir d'una ocasió clara només començar, amb Emana i David López topant amb els porters rivals. Set minuts després va arribar el primer gol de la Pobla, en una acció de Toni Vela en possible posició antireglamentària. El gol va esperonar l'Hospi, que va posar a prova diverses vegades Alberto Varo fins que David López el va batre en una rematada que va barrejar potència i ràbia i que va convertir el de l'empat en un autèntic golàs que es colava per tot l'escaire visitant. Després, més aturades de Varo i, a l'altra àrea, efectivitat visitant: Gil, que acabava d'entrar, va aprofitar una pilota morta per marcar. Després, Varo es va fer mal al colze i Gabi López el va substituir, però l'Hospitalet no va poder empatar malgrat una bona ocasió d'Aleix.

P. MAFUMET 2 L'HOSPITALET 1

L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Èric Via (Javi Pérez, 71'), Aleix, Savall, Miki Muñoz (Raúl Torres, 79'), Ton Alcover, Guzmán, Puerto (Boris, 63'), David López i Ruibal. POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Acosta, Víctor, Denis Coch, Gabi López, Toni Vela (Gil, 85'), Alfons Serra, Álvaro (Vadillo, 73'), Cristian Herrera (Nacho Pérez, 64') i Emana. GOLS: 0-1 (55') Toni Vela. 1-1 (80') David López. 1-2 (87') Gil. ÀRBITRE: Pinto Herrera. T.G.: Al local Ruibal i els visitants Calavera, Alfons Serra i Víctor. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.

La derrota costa de pair. Hem tingut deu ocasions i marxem de buit. L'equip ha merescut més
Martí Cifuentes
ENTRENADOR DE L'HOSPITALET
És cert que Alberto Varo ha estat molt bé, però la resta de l'equip també ha fet un bon partit