2a divisió FEF

Una xilena d'Emana dóna un punt a la Pobla

Domini local. L'Hèrcules va tenir més ocasions, però els grana van aprofitar un golàs del seu davanter centre per obtenir un bon empat

La Pobla de Mafumet va encadenar ahir a Alacant el setè partit sense perdre després d'aconseguir un empat meritori gràcies a un gran gol de xilena d'Emana (70') que igualava el de Paco Peña en la primera meitat (41'). La bona dinàmica actual permet a l'equip de Martín Posse mantenir-se fora de les places de descens. L'Hèrcules va portar la iniciativa la major part del partit i va disposar de més ocasions que la Pobla de Mafumet. Adri Cuevas i Paco Peña van avisar amb dues ocasions destacades abans que el mateix Peña marqués el primer gol gràcies a un gran xut poc abans del descans. En la segona meitat va continuar el domini dels alacantins, però la Pobla de Mafumet va avançar línies i va disposar d'alguna arribada perillosa, com ara una de completada amb un xut de Toni Vela atrapat per Chema. Després va arribar el gol de xilena d'un Stephane Emana en estat de gràcia. En els últims minuts, l'Hèrcules va incrementar la intensitat ofensiva, però va topar amb una defensa grana ordenada i amb el porter Nauzet, que va rebutjar un bon cop de cap de Portillo.

P. MAFUMET 1 HÈRCULES 1

HÈRCULES: Chema, Connor (Gallar, 74'), Paco Peña, Atienza, Álex Muñoz, Miñano, Chechu, Juanma, Mariano Sanz (Portillo, 76'), Adri Cuevas (Gato, 61') i Nieto. LA POBLA DE MAFUMET: Nauzet, Calavera, Víctor (Marcelo, 46'), Denis, Joaqui, Miravent (Vadillo, 57'), Alfons Serra, Toni Vela, Kike Tortosa (Gabi, 74'), Álvaro i Emana. GOLS: 1-0 (41') Paco Peña. 1-1 (70') Emana. ÀRBITRE: Sánchez Alba. T.G.: Als locals Mariano, Atienza i Álex Muñoz, i als visitants Kike Tortosa, Denis, Marcelo, Joaqui, Alfons Serra i Toni Vela.