3a divisió FEF

Golegen però no convencen

Sensacions contraposades. El Terrassa no va fer un bon partit però va superar àmpliament el Santfe i ja mira a la promoció

El Terrassa no va fer, ni de bon tros, el millor partit de la temporada però es va endur una victòria que espanta a tot aquell que es relaciona amb la promoció d'ascens. Isaac Maldonado va estrenar el marcador amb una centrada xut als deu minuts, però el partit es va frenar en sec fins que l'exjugador del Vilafranca no va anotar el doblet. Ja al contraatac, Chele va arrodonir la victòria amb la tercera diana.

SANTFELIUENC 0 TERRASSA 3

TERRASSA: Barragán; Chele, Jou, Peña, Javi González; Adri, Óscar, Boniquet; Isaac Maldonado (Uri Serra, 77'), Aarón Bueno (Montero, 85') i De la Torre (Samu, 88'). SANTFELIUENC: Santi; Víctor, Ortiz, Joserra (Guille Sarmiento, 77'), Alberto, Tena, Maldo, Bolaños, Toro, Adri Ruiz (Quiles, 69') i Éric (Pere, 69'). GOLS: 1-0 (10') Maldonado. 2-0 (73') Maldonado. 3-0 (85') Chele. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: Als locals Peña, Aarón Bueno i Gimeno, i als visitants Adri Ruiz, Alberto, Joserra i Toro.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)