Nàstic

Cristian Lobato, autoexigent després del seu debut

Nàstic. El mig d'Esparreguera va tornar a jugar després de set mesos lesionat i té la consigna d'agafar ritme: “Físicament encara em falta”

Ha estat ràpid. El Nàstic va anunciar la setmana passada que incorporava Cristian Lobato i dissabte, contra l'Almeria, ja va tenir els primers minuts. El mig, que feia set mesos que no competia a causa d'una lesió al genoll esquerre, va entrar quan el conjunt andalús pressionava més i li va tocar pencar. El d'Esparreguera, de fet, es mostra molt content pel retorn –“tornar a competir és una alegria immensa”–, però també és conscient que haurà de pencar per assolir el millor nivell. “Durant la setmana tinc bones sensacions, però quan entres al camp ja és una altra història”, va explicar Cristian Lobato després de l'empat contra l'Almeria, i hi va afegir: “He trobat que encara em falta molt físicament, necessito ritme de competició i l'aniré agafant a poc a poc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)