2a divisió FEF

La Pobla veu tallada la seva ratxa de vuit partits sense perdre

Contratemps. Els grana van anar sempre a remolc i van jugar amb deu tot el segon temps

ALCOIÀ 2 LA POBLA MAF. 1

ALCOIÀ: Jero, Devesa, Mario Fuentes (Fran Miranda, 55'), Óscar López, Navarro, Alfaro, De Dios, Javi Rubio, Borja Sánchez, Rubén Ramos (Abraham, 81') i Yacine (Álex Rubio, 66'). LA POBLA DE MAFUMET: Nauzet, Jordi Calavera, Denis Coch, Vadillo, Víctor, Cristian (Alfons, 46'), Gabi, Vela (Gil, 63'), Nacho (Álvaro, 68'), Kike Tortosa i Emana. GOLS: 1-0 (4') Yacine. 2-0 (19') Alfaro. 2-1 (40') Emana. ÀRBITRE: Montoro Garrido. T.G.: Als locals Javi Rubio, Rubén Ramos, Óscar López i Álex Rubio; i al visitant Gil. T.V.: Al visitant Vadillo (45'), directa. PÚBLIC: Uns 1.200 espectadors. COMENTARI: La Pobla va veure tallada la seva fantàstica ratxa de vuit partits sense perdre amb una derrota a l'exigent camp de l'Alcoià. El filial del Nàstic va pagar massa car el fet d'haver d'anar a remolc, sumat a la inferioritat numèrica durant tot el segon temps. Les coses no haguessin pogut començar millor per al quadre d'Alcoi, que en el minut 4 va avançar-se quan Alfaro va aprofitar una errada defensiva grana per iniciar un contraatac que Yacine va culminar. El mateix Alfaro, en el 19', va fer el segon, tot i que la Pobla va reaccionar i, abans del descans, Emana va escurçar la diferència aprofitant una pilota refusada per Jero. Abans del descans Vadillo va ser expulsat i, en inferioritat, la Pobla no va poder igualar el marcador.