2a divisió FEF

L'empat no els serveix

Copa Federació. Tot i avançar-se amb un gol de penal de Forgas, els arlequinats van acusar l'expulsió de Cesc Clotet abans del descans

ELX IL·LICITÀ 1 (2) SABADELL 1 (2)

ELX IL·LICITÀ: Juanma, Primi, Kaná, Fran, Ruben, Jorge (Javi Llor, 62'), Paul, Iván Agudo, Nuha, Kilian (Palao, 85') i Juanra (Rubio, 67'). SABADELL: Tienda, Parera, Forniés, Alcañiz, Agustín, Agus, Sandro (Max, 63'), Batanero, Forgas (Cortell, 63'), Adama (Adri Díaz, 77') i Cesc Clotet. GOLS: 0-1 (17') Forgas, de penal. 1-1 (43') Iván Agudo, de penal. ÀRBITRE: Ródenas Martínez. T.G.: als locals Primi, Jorge, Javi Llor i Paul, i als visitants Forniés, Alcañiz i Adama. T.V.: al visitant Cesc, vermella directa (42'). PÚBLIC: uns 200 espectadors al poliesportiu Isabel Fernández. COMENTARI: El Sabadell va ser eliminat de la copa Federació pel valor doble dels gols a domicili. Els arlequinats, que havien empatat a dos a la Nova Creu Alta, van tornar a empatar contra el filial de l'Elx de tercera divisió, tot i dominar bona part del matx. Els de Miguel Álvarez es van avançar de seguida des del punt de penal. Forgas va materialitzar la caiguda sancionada de Cesc Clotet. Però l'extrem, amb fitxa del filial, va cometre penal i expulsió en la darrera acció de la primera meitat i va donar l'oportunitat a l'Elx d'empatar, fet que no va desaprofitar. Després de la represa, el Sabadell va tenir les millors oportunitats, com ara un pal d'Agus Medina, però no va reeixir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)