La Pobla perdona

2a divisió B. El conjunt grana encaixa una derrota a casa tot i dominar durant una gran part del matx i havent fallat un penal (0-1, 19')

La Pobla va perdre una gran oportunitat d'endur-se una victòria que li hauria permès començar a mostrar-se en la part mitjana-alta de la classificació. L'efectivitat del Vila-real en un inici vibrant i l'actuació del porter visitant, Aitor, van impedir que el filial del Nàstic reblés el clau tancant amb victòria un reeixit 2015. En els primers compassos de partit, el filial groguet va mostrar part del seu potencial en una gran ocasió prèvia al gol. Nauzet va haver d'intervenir atrapant un gran xut de Fran Sol des de la frontal. Poc després, Carlos Martínez va definir una centrada des de l'esquerra en una pilota que va quedar morta dins l'àrea per avançar el seu equip. El Vila-real va eixamplar distàncies en una jugada personal de Fran Sol, però just un minut abans la Pobla va errar una gran ocasió per empatar el partit. Aitor va endevinar les intencions de Kike Tortosa executant un penal provocat per Emana. Els grana, però, van escurçar distàncies abans del descans en una centrada per la dreta culminada per Emana. Els de Martín Posse van mantenir la tensió fins al final i van disposar d'oportunitats per igualar el matx: Cristian Herrera, amb un xut de lluny que va anar al travesser, va estar a punt de marcar. I en l'últim minut del matx, Joaqui va intentar una vaselina que va sortir lleugerament desviada.

LA POBLA MAF. 1 VILA-REAL B 2

LA POBLA DE MAFUMET: Nauzet, Marcelo, Víctor Garcia (Gil Muntadas, 23'), Coch, Joaqui, Gabi López, Cristian (Álvaro, 60'), Kike Tortosa (Vela, 71'), Emaná, Alfons Serra i Nacho Pérez VILA-REAL B: Aitor, Miguel, Carlos Julio, Ramón, Javi Ramírez, Larrea, Leo Suárez (Rodrigo, 87'), Antón, Fran Sol, Carlos Martínez i Alfonso (Franco Acosta, 69'). GOLS: 0-1 (4') Carlos Martínez. 0-2 (20') Fran Sol. 1-2 (43') Emaná. ÀRBITRE: Campos Salinas. T.G.: als locals Alfons, Emaná, Joaqui, Tortosa, Marcelo i Gabi López; als visitants Larrea, Miguel i Aitor. T.V.: al visitant Fran Sol (82') per doble groga.